ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βίκτωρας: H Κυβέρνηση διόρθωσε όλα όσα κατέστρεψε η Κυβέρνηση ΑΚΕΛ

Το ΑΚΕΛ έμεινε καθηλωμένο σε μια στείρα, μηδενιστική αντιπολίτευση, απαντά ο κ. Β. Παπαδόπουλος

ΚΥΠΕ

Ελλείψει επιχειρημάτων κατά του πολυσχιδούς κυβερνητικού έργου, των ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων προς όφελος των πολιτών, αλλά και ελλείψει οράματος και αξιόπιστης πρότασης για το μέλλον του λαού και της χώρας μας, το ΑΚΕΛ έμεινε καθηλωμένο σε μια στείρα, μηδενιστική αντιπολίτευση «η οποία τώρα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάτι που ενδεχομένως να εμπίπτει στον ποινικό κώδικα», απαντά γραπτώς στο ΑΚΕΛ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Στην γραπτή απάντηση αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι αρμόδια Αρχή να εξετάζει πτυχία, τα οποία έπρεπε να ελεγχθούν και ελέγχθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Νεολαίας που διόρισε το 2007 η συγκυβέρνηση ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ «και συμμετείχαν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΑΚΕΛ, όπως ο κ. Ανδρέας Βύρας, ο κ. Ανδρέας Καυκαλιάς και ο κ. Χρίστος Χριστοφίδης, που έκριναν τον κ. Γιαννάκη ικανό να προσληφθεί στον Οργανισμό, σύμφωνα με τα πτυχία που παρουσίασε και τη νομοθεσία».

Αντιθέτως, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, όταν το Υπουργικό Συμβούλιο του ΑΚΕΛ «ήταν υποχρεωμένο εκ του νόμου να εξετάσει τα προσόντα του Προέδρου της Αρχής Προστασίας Ανταγωνισμού που διόρισε, δεν το έπραξε, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί πρόστιμο 43 εκ. ευρώ που επέβαλε η Αρχή σε εταιρείες πετρελαιοειδών για τη σύσταση καρτέλ».

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου αναφέρει ότι «τη χώρα ρεζίλεψε η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ όταν κλήθηκε να διαχειριστεί μια διεθνή κρίση με τα εμπορευματοκιβώτια από το Ιράν και αντί να τα παραδώσει στα Ηνωμένα Έθνη, όπως ζήτησαν, ανατίναξε την Κύπρο».

«Τη χώρα ρεζίλεψε διεθνώς ο βουλευτής και στέλεχος του ΑΚΕΛ που συμμετείχε στο διαβόητο βίντεο του Al Jazeera. Τη χώρα ρεζίλεψαν τα στελέχη του ΑΚΕΛ που φυλακίστηκαν διότι έπαιρναν μίζες στα ταμεία του κόμματος για να λυμαίνονται επιτήδειοι τα ταμεία προνοίας εργαζομένων. Και την ίδια ώρα, η ηγεσία του κόμματος τους χειροκροτούσε ως πολιτικούς κρατούμενους. Τη χώρα ρεζίλεψε η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ που έριξε την οικονομία στην κατηγορία των σκουπιδιών και έκανε επαίτη δανείων από άλλες χώρες τον περήφανο κυπριακό λαό», αναφέρει ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Προσθέτει πως η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη «διόρθωσε όλα όσα κατέστρεψε η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, επανέφερε την περηφάνια και την αξιοπιστία της χώρας και του κυπριακού λαού στο εξωτερικό, σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό, εισήγαγε τις μεγαλύτερες ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις στην Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως το ΓΕΣΥ και η μείωση της στρατιωτικής θητείας και χειρίστηκε την πανδημία κατά τρόπο που προκαλεί ευμενή σχόλια διεθνώς και κατατάσσει την Κύπρο στις πρώτες χώρες, σύμφωνα με όλους τους διεθνείς δείκτες».

«Διαθέτει σχέδιο και όραμα 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη μέρα της πανδημίας το οποίο έχει κατατεθεί ενώπιον του κυπριακού λαού και έχει ήδη ξεκινήσει.Το ΑΚΕΛ το μόνο που πράττει στην αντιπολιτευτική του μανία κατά του Νίκου Αναστασιάδη είναι να καταψηφίζει και να αντιπολιτεύεται συνεχώς τα συμφέροντα του κυπριακού λαού», καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση