ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βολτ: Παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές

Ο συμπρόεδρος κ. Χαρίλαος Βελάρης υπογράμμισε ότι η επιλογή των υποψηφίων αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το χαρακτήρα του Βολτ, και εκφράζει τις αρχές και αξίες του

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Βολτ, παρουσίασε σήμερα σε διάσκεψη τύπου που έλαβε χώρα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου, τους υποψήφιους του για τις Ευρωεκλογές.

Ο Συμπρόεδρος του Βολτ, κ. Χαρίλαος Βελάρης, καλωσορίζοντας τους δημοσιογράφους, υπογράμμισε ότι η επιλογή των υποψηφίων αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το χαρακτήρα του Βολτ, και εκφράζει τις αρχές και αξίες του. ‘’Το Βολτ, μαζί με τους Ευρωπαίους συνοδοιπόρους του, προτάσσει την επιλογή μιας ενωμένης, ανεξάρτητης, ισχυρής, πράσινης και προοδευτικής Ευρώπης για τους πολίτες της’’, ανέφερε.

Στη δική της ομιλία, η Συμπρόεδρος και Βουλεύτρια του Βολτ κ. Αλεξάνδρα Ατταλίδου, τόνισε ότι “ως Βολτ θεωρούμε ύψιστης σημασίας για το μέλλον μας, τους συσχετισμούς που θα δημιουργηθούν ανάμεσα στις δυνάμεις που μάχονται υπέρ της ΕΕ και στις δυνάμεις που αντιμάχονται την ΕΕ. Τα αποτελέσματα των εκλογών θα καθορίσουν την κατεύθυνση και τις πολιτικές της ΕΕ, σε πιεστικά ζητήματα και προκλήσεις για την επόμενη πενταετία”.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής, κ. Σοφία Βασιλείου, ανέφερε ότι κάθε ευρωβουλευτής πρέπει να εργάζεται στοχευμένα και αποτελεσματικά στον τομέα του, και ότι σχεδιάζει να εργαστεί με ανθρωποκεντρική προσέγγιση που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών της Ε.Ε ανεξαιρέτως.

‘’Είμαι περήφανη που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια που όχι μόνο αποτελείται από τις δύο μεγάλες κοινότητες του νησιού, αλλά και από μια πιο μεγάλη Ευρωπαική οικογένεια, ‘’ δήλωσε η υποψήφια Ευρωβουλεύτρια, Δρ. Λύσια Δημητρίου. ‘’Η Κύπρος πρέπει να έχει μια ισχυρή διαπραγματευτική θέση εντός της Ε.Ε, και για αυτό πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή σε θέματα έρευνας, υγείας και τεχνολογίας’’.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Βολτ, κ. Μακάριος Δρουσιώτης, ανέφερε ότι η δική του προτεραιότητα είναι η ενίσχυση του Κράτους Δικαίου και η καταπολέμηση της διαφθοράς, τα οποία είναι ζητήματα υψίστης σημασίας για την Ε.Ε και οι πολίτες έχουν ιδιαίτερο λόγο να ενισχύσουν αυτή τη φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Βολτ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, κ. Χουλουσί Κιλίμ, ανέφερε ότι η Ευρώπη θέλει να μας ακούσει, μας χρειάζεται, γιατί το σύστημα πρέπει να δουλεύει για τους πολίτες του. Αυτό, μπορεί να γίνει μόνο αν εμείς οι πολίτες συμμετέχουμε ενεργά στη διαδικασία και αφουγκραστούμε το όραμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που εξαρχής έθεσε το στόχο να φέρει τους Τουρκοκύπριους πιο κοντά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, κ. Νικόλας Κυριάκου, εξέφρασε την ανησυχία ότι οι νέες γενιές δεν μπορούν καν να διανοηθούν ότι θα ζήσουν μια καλύτερη ζωή από τους γονείς τους. Χρέος μας είναι να εργαστούμε για το δικαίωμα στην ελπίδα των επόμενων γενεών.

Η συν-Αντιπρόεδρος του Βολτ και υποψήφια Ευρωβουλεύτρια, κ. Ανδρομάχη Σοφοκλέους, δήλωσε ότι στο Βολτ, “αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα να αλλάξουμε τα πράγματα, γιατί διαφορετικά δεν αναπνέουμε. Φιλοδοξούμε με τη ψήφο μας στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου να μετρηθούμε. Τωρά εν η ώρα!’’

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση