ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βότσης: Αδιανόητο να μένουν εκτός κόμματος Καρογιάν, Αντιγόνη

Το πρόβλημα στο ΔΗΚΟ υποβαθμίζεται αντί να το επιλύσουμε, δήλωσε ο βουλευτής Άγγελος Βότσης

Newsroom K

Την άποψη ότι το πρόβλημα των διαγραφών στο ΔΗΚΟ υποβαθμίζεται αντί να επιλύνεται εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Άγγελος Βότσης.

Σε παρέμβασή του στο TVONE, ο κ. Βότσης, δήλωσε πως μόνο θλίψη μπορεί να περιγράψει κανείς για το πώς νιώθουν τα περισσότερα στελέχη και μέλη του ΔΗΚΟ για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.

«Δεν είναι το πιο ευχάριστο να βλέπεις το κόμμα σου να αντιμετωπίζει αυτή την κρίση, και νιώθω, τουλάχιστον εγώ, ότι το πρόβλημα υποβαθμίζεται αντί να δοκιμάσουμε να το επιλύσουμε», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ως προς την πρόταση του κ. Μάριου Καρογιάν, ο κ. Βότσης δήλωσε πως «η πρόταση του πρώην προέδρου θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο που να συνενώσει τα πράγματα».

Διερωτήθηκε εάν είναι εύκολο για ένα ΔΗΚΟϊκό σήμερα να πει τόσο απλά και εύκολα, «ότι είναι παρελθόν ο Μάριος Καρογιάν με μια ιστορία από ιδρύσεως του κόμματος, μια Αντιγόνη Παπαδοπούλου, πρώην πρόεδρο της ΓΟΔΗΚ, ο Μιχάλης Γιακουμής, πρώην πρόεδρο της ΝΕΔΗΚ, μέλη του εκτελεστικού γραφείου, ο κ. Φλουρέντζου και άλλα μέλη. Όλοι αυτοί τίθενται τόσο εύκολα εκτός κόμματος, χωρίς να χωρίς να έχω ακούσει, εγώ τουλάχιστον, την κατηγορία. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έχουν διαγραφεί».

Επανέλαβε ότι τίθεται ενώπιον τους μια εισήγηση, και πρέπει να δοκιμάσουν να βρουν μια λύση. Ο κ. Βότσης, πρότεινε ότι θα ήταν καλό να οδηγηθεί το κόμμα σε ένα πολιτικό συνέδριο, και σε ένα καθαρό εκλογικό συνέδριο, και να κριθούν όλοι εκεί.

Σχολιάζοντας τη διαδικασία διαγραφών των μελών, ο κ. Βότσης, ανέφερε πως «η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε με συγκεκριμένα κατηγορητήρια πέραν από το ότι δεν ακολούθησαν το κόμμα. «Δεν ξέρουμε συγκεκριμένα στοιχεία για τον κάθε ένα. Κανείς δεν κατάλαβε ακόμη για ποιο λόγο έχουν διαγραφεί συγκεκριμένα στελέχη».

Η κρίση είναι ορατή, ανέφερε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε πως πενήντα πρωτοκλασάτα στελέχη είτε έχουν διαγραφεί είτε έχουν θέσει τον εαυτό τους εκτός κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Η πρότασή μου θα συντόμευε την πορεία προς τη λύση

«Ακιντζι: "η προταση μου θα συντομευε την πορεια προς 100% τουρκικη λυση"»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  08:55

Ακιντζί: Η πρότασή μου θα συντόμευε την πορεία προς τη λύση

«Ακιντζι: "η προταση μου θα συντομευε την πορεια προς 100% τουρκικη λυση"»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  08:55

Δύσκολη υπόθεση η προσωπική ευτυχία

«Αμα έχεις πίστη στο θεό και προσεύχεσε καθημερινα , βέβαια θα έχεις πρωσοπικη ευτυχία.»
Marios  |  20:51

#PoliticsBlog Το Συμβούλιο Αρχηγών και τα καυτά ερωτήματα στον Healthy

«Ο δημοσιογράφος που δήθεν διερωτάται ποιος διχάζει το λαό μάλλον σε άλλο πλανήτη ζούσε τα τελευταία ...»
leo  |  13:11

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X