ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ: Θα δούμε συλλογικά το θέμα προεδρίας Βουλής

Το μελάνι των αποτελεσμάτων ακόμα δεν στέγνωσε, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

ΚΥΠΕ

Επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και στελέχη του κόμματος.

Ερωτηθείς, στο περιθώριο της επίσκεψης, για τις διεργασίες που γίνονται σε σχέση με το θέμα της εκλογής του νέου Προέδρου της Βουλής, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, βουλευτής Δημήτρης Δημητρίου, είπε πως «υπάρχει χρόνος να δούμε συλλογικά πώς θα χειριστούμε το όλο ζήτημα».

«Το μελάνι των αποτελεσμάτων ακόμα δεν στέγνωσε. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Η διαβεβαίωση και η ψηφοφορία θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, στις 10 του Ιούνη. Υπάρχει χρόνος να δούμε συλλογικά πώς θα χειριστούμε το όλο ζήτημα. Είναι κάτι που ακόμη δεν μας έχει απασχολήσει. Κάθε πράγμα στον καιρό του», είπε ο κ. Δημητρίου.
 
Εξάλλου, σε δήλωσή της για την επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Τώνια Μουσκή, είπε πως «η διαφύλαξη της υγείας των συμπολιτών μας, και ειδικά των παιδιών, είναι και θα παραμείνει πρώτη μας έγνοια. Για αυτό και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού ήρθαμε σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περίθαλψη των παιδιών μας».

Θέλουμε, πρόσθεσε, «να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό για όσα κάνουν για τα παιδιά μας, αλλά και να υπογραμμίσουμε ότι παραμένει στόχος μας η δημιουργία ενός εξειδικευμένου νοσοκομείου παίδων».
 
Η κ. Μουσκή επεσήμανε πως σήμερα συμπληρώνονται δυο χρόνια εφαρμογής του ΓεΣΥ, για να σημειώσει πως «η επιτυχία αλλά και η αναγκαιότητα του ΓεΣΥ έγινε περισσότερο εμφανής στη μάχη κατά της πανδημίας. Το σύστημα υγείας άντεξε».
 
«Κερδίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας, αλλά είναι η ώρα για την περαιτέρω στήριξη συνολικά του τομέα της υγείας. Κάτι που θα γίνει πράξη μέσα από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης για την Κύπρο του αύριο», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ρεπορτάζ - Ιστορικό: Τελευταία Ενημέρωση