ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μ. Καρογιάν: Η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι η έκπληξη των εκλογών

Η Δημοκρατική Παράταξη κατέθεσε το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα δώσει τη μάχη για τις βουλευτικές εκλογές

ΚΥΠΕ

Τη βεβαιότητα του ότι, μαζί με τους πολίτες, η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι η έκπληξη των βουλευτικών εκλογών, εξέφρασε ο Πρόεδρος της, Μάριος Καρογιάν, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του κόμματος, στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού.

Στις δηλώσεις του, ο κ.Καρογιάν ανέφερε ότι σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα, καθώς επίσημα η Δημοκρατική Παράταξη καταθέτει το ψηφοδέλτιο «με το οποίο θα δώσουμε τη μάχη γι' αυτές τις βουλευτικές εκλογές».Ο τόπος μας, συνέχισε, βρίσκεται ενώπιον σοβαρών κινδύνων και μεγάλων προκλήσεων, που διακυβεύουν και το μέλλον του και την προοπτική του και τη συνοχή του, προσθέτοντας ότι «ο τόπος μας βρίσκεται μπροστά σε μια πολυεπίπεδη υγειονομική, οικονομική, θεσμική κρίση, που σίγουρα, αυτό που απαιτεί ο λαός, απαιτούν οι πολίτες, είναι να υπάρξουν διέξοδοι σε αυτά τα αδιέξοδα».

Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ σημείωσε ότι «είναι η ώρα των συνθέσεων, των συναινέσεων, είναι η ώρα της ενότητας, είναι η ώρα του αλληλοσεβασμού» και πως θα πρέπει να σταματήσει ο διχασμός και οι άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, «που ουσιαστικά δεν προσφέρουν τίποτα».

«Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας μπροστά στην ιστορία, τις ευθύνες μας στην κοινωνία, τις ευθύνες μας στους πολίτες», είπε και υπέδειξε πως, ο δρόμος που η Δημοκρατική Παράταξη προτείνει, είναι αυτός της συνεννόησης, μακριά από λαϊκισμούς, με διεκδικητικό ρεαλισμό.

Μακριά από αποσυνθέσεις, εμείς προτείνουμε συνθέσεις, ανέφερε και πρόσθεσε πως «παλεύουμε και θα παλέψουμε για προσδοκίες και ελπίδες, όχι για μιζέρια».

«Εμείς ως ΔΗΠΑ, ταπεινά, θέτουμε τους εαυτούς μας στην κρίση του κυπριακού λαού, στην κρίση των πολιτών και πιστεύουμε ακράδαντα ότι, οι πολίτες θα μας δώσουν τη δύναμη για να μπορέσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στον κεντρώο χώρο, το αυθεντικό κέντρο, το κέντρο που συνενώνει, το κέντρο που δημιουργεί γέφυρες επαφής και γέφυρες τέτοιες που να μπορέσουμε όλοι μαζί, ενωμένα, να δώσουμε ένα μέλλον, μια προοπτική, μια ελπίδα στον κυπριακό λαό», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι «μαζί με τους πολίτες, θα κάνουμε τη διαφορά και η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι η έκπληξη των εκλογών. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι μαζί με τους πολίτες θα κερδίσουμε το αύριο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ