ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φουντώνει η αντιπαράθεση Αβέρωφ - Νικόλα

Μάχη μέσω Twitter

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Φουντώνει η προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ με τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Νικόλα Παπαδόπουλο να ανταλλάσσουν πυρά και μέσω των social media. 

 «Κάποτε ο Αβέφωφ Νεοφύτου αναγνώριζε την υπευθυνότητα του. Τώρα προεκλογικά είμαστε «κίνδυνος» για την οικονομία. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου φυσικά να απαντά.

«Βεβαίως και βοήθησες Νικόλα Παπαδόπουλε να βγούμε από το μνημόνιο στο οποίο η κυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ μας οδήγησε. Όπως κανείς δεν θα ξεχάσει ότι εν μέσω πανδημίας, άφησες τη χώρα για σχεδόν δυο μήνες χωρίς προϋπολογισμό. Και ναι, αυτές οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, σε δήλωση του κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για προεκλογικές μεταλλάξεις.

Αυτούσια η δήλωση:

Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις προεκλογικές μεταλλάξεις του κ. Νεοφύτου. Τον παραπέμπουμε στις δεκάδες δηλώσεις του ιδίου με τις οποίες έχει κατ’ επανάληψη αναγνωρίσει την υπευθυνότητα του ΔΗΚΟ στα ζητήματα της οικονομίας. Τώρα προεκλογικά λέει άλλα. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

Το ΔΗΚΟ έχει στηρίξει την χώρα σε δύσκολες στιγμές, με πολιτικό κόστος και ενώ ήταν αντιπολίτευση. Ακριβώς γι’ αυτό δικαιούται σήμερα να απαιτεί τη διαφάνεια και τον έλεγχο. Δικαιούται να διεκδικεί τη στήριξη της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δικαιούται να ζητά η διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης να μην γίνει από τους υπεύθυνους για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ρεπορτάζ - Ιστορικό: Τελευταία Ενημέρωση