ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικόλας για Βουλευτικές: Καθοριστική ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας θίγουν

Τι ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ σε προεκλογική συγκέντρωση

ΚΥΠΕ

To μήνυμα ότι «οι εκλογές αποτελούν μια καθοριστική ευκαιρία και δυνατότητα, να αλλάξουμε όλα όσα θίγουν την αξιοπρέπεια μας» έστειλε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος. Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση, στην Πάφο, κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα δώσουν στο Δημοκρατικό Κόμμα «ισχυρή εντολή για να πρωταγωνιστήσει στην προσπάθεια για μια καθαρή αλλαγή».

«Από εδώ», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, «από την Πάφο της αντίστασης και των αγώνων για τη Δημοκρατία, από την Πάφο που τιμά διαχρονικά το Δημοκρατικό Κόμμα με πολύ υψηλά ποσοστά, απευθύνω σε κάθε Κύπρια και κάθε Κύπριο ένα ξεκάθαρο μήνυμα». Οι εκλογές πρόσθεσε, αποτελούν μια καθοριστική ευκαιρία και δυνατότητα, να αλλάξουμε όλα όσα δυσκολεύουν τη ζωή μας, όσα θίγουν την αξιοπρέπεια μας, όσα πληγώνουν την πατρίδα μας.
 
Όσο πιο ισχυρό το Δημοκρατικό Κόμμα, τόσο περισσότερο μπορούμε να εμποδίσουμε τους σχεδιασμούς της Τουρκίας για συνομοσπονδία δύο κρατών και διχοτόμηση της πατρίδας μας, τόσο περισσότερο θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας για να στηριχτεί η κοινωνία, η μεσαία τάξη, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και τόσο περισσότερο θα πολεμήσουμε τη διαφθορά και θα φέρουμε την κάθαρση, συμπλήρωσε. 

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως λίγες ημέρες πριν τις εκλογές «η κατάσταση στην πατρίδα μας είναι, δυστυχώς, ιδιαιτέρως επιβαρυμένη, απ’ όσα κάνει και  - κυρίως -  απ’  όσα δεν κάνει η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ». Είπε επίσης πως στο Κυπριακό η τακτική και η στρατηγική του Προέδρου Αναστασιάδη «έχουν αποτύχει» σημειώνοντας ακόμη πως «η Πενταμερής εξελίχτηκε σε πανωλεθρία για την πλευρά μας. Ο ΠτΔ απέτυχε να εμποδίσει τους σχεδιασμούς της Τουρκίας, η οποία πέτυχε όλους τους στόχους της. Είναι πλέον προφανές ότι ο Πρόεδρος  Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ μας οδηγούν, είτε σε μία κακή λύση, είτε σε νέο αδιέξοδο».  
 
Παράλληλα, η κοινωνία και η οικονομία, συνέχισε, δεν έχουν τη στήριξη που χρειάζονται και θα έπρεπε να είχαν. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις βρίσκονται μπροστά σε μία όλο και πιο δύσκολη πραγματικότητα, με την Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ να μην διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο και τα μέτρα στήριξης να είναι ανεπαρκή, όπως είπε. Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε «η διαπλοκή και η διαφθορά της Κυβέρνησης του ΔΗΣΥ πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας, ενώ τα  σκάνδαλα έχουν διαλύσει την εικόνα της  πατρίδας μας στο εξωτερικό».
 
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος ανέφερε πως το  Δημοκρατικό  Κόμμα, ασκεί έντονη κριτική για όλα αυτά, την ίδια στιγμή όμως καταθέτει και συγκεκριμένες προτάσεις, για τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας, για την ενίσχυση των εργαζόμενων, για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης και των κοινωνικά αδύναμων ομάδων, για την καταπολέμηση της διαφθοράς, για την υγεία, την άμυνα, την παιδεία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. 
 
Κάλεσε τέλος τους πολίτες να μελετήσουν τις προτάσεις τους και να τους  δώσουν, με την ψήφο τους στις 30 Μαΐου, τη δυνατότητα να τις κάνουν πράξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ρεπορτάζ - Ιστορικό: Τελευταία Ενημέρωση