ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χ. Θεοπέμπτου: Περιμέναμε υψηλότερα ποσοστά

Οι δηλώσεις του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Η πραγματικότητα είναι ότι και με τις δημοσκοπήσεις που βλέπαμε πρόσφατα περιμέναμε ψηλότερα ποσοστά. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ένα μικρό κόμμα και έχουμε δεκτεί ένα ανελέητο πόλεμο και από τους άλλους και πιο μεγάλους. Επομένως ήταν δύσκολο για εμάς στην προεκλογική εκστρατεία», δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος των Βουλευτικών εκλογών.

Πρόσθεσε ότι «παραμένουμε δυνατοί, είμαστε έτοιμοι για νέους αγώνες μέσα στη Βουλή. Είμαι πολύ περήφανη για την δουλειά που κάνουμε μέσα στη Βουλή σε σχέση με τον αριθμό των βουλευτών που έχουμε και σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσουμε δυνατά όπως και πιο πριν. Είμαστε πραγματικά ένα κίνημα το οποίο προωθεί τις ευρωπαϊκές και πράσινες πολιτικές και θα συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο και θα εστιάσουμε σε άλλα συγκεκρκιμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος όπως για παράδειγμα θέματα διαφθοράς, πολιτισμού τα προβλήματα της νεολαίας και άλλες προτάσεις νόμου που έχουμε καταθέσει και δυστυχώς τα άλλα κόμματα τις εμπόδιζαν από το να προχωρήσει η συζήτηση τους».

«Ένα μικρό κόμμα όπως εμάς δεν είχαμε δυνατότητα για δράσεις που απαιτούσαν πολλά λεφτά. Επιπλέον είχε κόμματα τα οποία είχαν στοχοποιήσει συγκεκριμένα το Κίνημα με διάφορα κακόγουστα βίντεο, κακοσχεδιασμένα και χωρίς σωστή πληροφόρηση μας έκαναν πόλεμο. Δεν θα πω περισσότερα, θα πω απλά ότι εμείς μπαίνουμε στη Βουλή είτε τους αρέσει είτε όχι και θα είμαστε εκεί για να αγωνιστούμε για όλα όσα έχω πει. Περιμένουμε ότι εφόσον έχουμε τα ίδια ποσοστά με το 2016 ότι θα έχουμε πάλι και τις δύο έδρες. Σε ερώτηση για την προεδρία της Βουλή ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου ανέφερε ότι είναι θέμα απόφασης των συλλογικών οργάνων», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy