ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χρίστος Χρίστου: Το ΕΛΑΜ θα σταθεί απέναντι στη διαφθορά

Ο κόσμος έχει στείλει σήμερα τα δικά του μηνύματα και σαν παράταξη τα έχουμε λάβει, είπε ο κ. Χρίστου

ΚΥΠΕ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι ο αποψινός μεγάλος νικητής, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, σημειώνοντας πως το κόμμα κατάφερε να καταγράψει αύξηση σε όλες τις επαρχίες.
 
Ο κόσμος έχει στείλει σήμερα τα δικά του μηνύματα και σαν παράταξη τα έχουμε λάβει, είπε ο κ. Χρίστου σε δηλώσεις του στα γραφεία του ΕΛΑΜ.
 
Από αύριο το πρωί, συνέχισε, προέχει η σκληρή δουλειά. «Σεμνά και ταπεινά θα δουλέψουμε για τους ανθρώπους που υποφέρουν», αλλά και «για το μέλλον των παιδιών μας, το οποίο εμείς θέλουμε και ονειρευόμαστε», είπε.
 
Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας, ανέφερε ο κ. Χρίστου, προσθέτοντας ότι «πάρα πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα».
 
«Το ΕΛΑΜ θα σταθεί απέναντι στη διαφθορά, είτε αυτή προέρχεται από την Κυβέρνηση, είτε προέρχεται από το ΑΚΕΛ, είτε το ΔΗΚΟ, είτε οποιοδήποτε άλλο κόμμα», είπε, ενώ συμπλήρωσε πως το ΕΛΑΜ «θα πολεμήσει για τα δίκαια του κάθε πολίτη».
 
Ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν το κόμμα του, σημειώνοντας πως είναι «η μεγαλύτερη απόδειξη πως η συγκεκριμένη παράταξη ήρθε και θα μείνει».
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Χρίστου αναφερόμενος στην προεδρία της Βουλής είπε ότι «είναι κάτι το οποίο θα δούμε τις επόμενες ημέρες». «Από εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να στηρίξουμε προτάσεις κομμάτων, είτε νομοσχέδια της Κυβέρνησης, τα οποία θα είναι προς όφελος των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή σαν κυπριακή κοινωνία», συμπλήρωσε.
 
Όσον αφορά την τέταρτη θέση που έλαβε το ΕΛΑΜ, ο κ. Χρίστου εξέφρασε απόλυτη ικανοποίηση. «Όταν ένα κίνημα μετά από τόσο πόλεμο καταφέρνει να είναι η τέταρτη πολιτική δύναμη στη Βουλή και ταυτόχρονα καταφέρνει να διπλασιάσει τα ποσοστά και να αυξήσει τον αριθμό των ψήφων, νομίζω πρέπει να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ρεπορτάζ - Ιστορικό: Τελευταία Ενημέρωση