ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ: Μάριος Φιλίππου ο νέος υποψήφιος βουλευτής στη Λάρνακα

Το βιογραφικό του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Tο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι επικύρωσε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην επαρχία Λάρνακας αφού προηγουμένως επικύρωσε ότι την έκτη θέση στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο καταλαμβάνει η υποψηφιότητα Μάριου Φιλίππου.

Ο κ. Φιλίππου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1979. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας και σπούδασε Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Montclair, στη Νέα Υερσέη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Μάνατζμεντ. Σήμερα είναι Διευθυντικό Στέλεχος ομίλου εταιρειών.

Είναι Εκλελεγμένο Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης απο τον Δεκέμβριο του 2011, μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας ΔΗΣΥ Λάρνακας, της Ομάδας Παραγωγής Πολιτικής Τουρισμού του Δημοκρατικού Συναγερμού και μέλος του Σωματείου Διγενής Ορόκλινης.

Διετέλεσε μεταξύ άλλων Γραμματέας Τουρισμού της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (Ο.Ν.Ε), Πρόεδρος ΝΕΔΗΣΥ Ορόκλινης, Μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Διγενής Ορόκλινης. Κατα τη διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε για σειρά ετών Πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Montclair και Κολλεγιακός Συντονιστής της Κυπριακής Νεολαίας Αμερικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ρεπορτάζ - Ιστορικό: Τελευταία Ενημέρωση