ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οριστικοποιήθηκε ο ειδικός εκλογικός κατάλογος εγκλωβισμένων

Θα εκτίθεται για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο, την περίοδο από 6 Μαΐου του 2021 μέχρι 14 Μαΐου

ΚΥΠΕ

Οριστικοποιήθηκε ο ειδικός εκλογικός κατάλογος των εγκλωβισμένων πολιτών, που διαμένουν στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών ο ειδικός εκλογικός κατάλογος των εγκλωβισμένων πολιτών έχει ετοιμασθεί και θα εκτίθεται για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο, την περίοδο από 6 Μαΐου του 2021 μέχρι 14 Μαΐου του 2021, μεταξύ των ωρών 08:00 με 13:00.

Ο ειδικός εκλογικός κατάλογος θα εκτίθεται για επιθεώρηση στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Εκλογών στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Υπηρεσία Ανθρωπιστικών Θεμάτων και στα Γραφεία Επάρχων της Λευκωσίας και της Κερύνειας.

Στη Λεμεσό ο ειδικός κατάλογος θα εκτίθεται στο Γραφείο Επάρχου, στη Λάρνακα στα Γραφεία Επάρχων της Λάρνακας και της Αμμοχώστου στη Λάρνακα, στην Αμμόχωστο στο Γραφείο Επάρχου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ενώ στην Πάφο στο Γραφείο Επάρχου Πάφου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ρεπορτάζ - Ιστορικό: Τελευταία Ενημέρωση