ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βουλή: Αντιπροσωπεία στην Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης στο Μπαχρέϊν

Το κύριο θέμα η καταπολέμηση της μισαλλοδοξίας και η προώθηση της ειρηνικής συνύπαρξης των κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς

ΚΥΠΕ

Αντιπροσωπεία της Βουλής αποτελούμενη από τους Άντρο Κυπριανού (επικεφαλής), Αλεξάνδρα Ατταλίδου, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και Μαρίνο Μουσιούττα, μεταβαίνει την Πέμπτη στη Μανάμα του Μπαχρέιν, για να συμμετάσχει στις εργασίες της 146ης Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, οι οποίες θα διεξαχθούν μεταξύ 11 και 15 Μαρτίου.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι κύριο θέμα της Διάσκεψης είναι η καταπολέμηση της μισαλλοδοξίας και η προώθηση της ειρηνικής συνύπαρξης και των κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς.

Άλλα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τη Διάσκεψη είναι οι νέοι κίνδυνοι που προκύπτουν για την παγκόσμια ασφάλεια από τις κυβερνοεπιθέσεις και το κυβερνοέγκλημα, ο ρόλος των κοινοβουλίων προς επίτευξη αρνητικού ισοζυγίου άνθρακα στα δάση, καθώς και στην αντιμετώπιση της εμπορίας παιδιών σε ορφανοτροφεία και η ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.  

Της Διάσκεψης θα προηγηθεί συνεδρία της Γεωπολιτικής Ομάδας «12+», στην οποία θα συμμετάσχουν οι κ. Κυπριανού, Μουσιούττας και η κ. Ατταλίδου.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Η Αννίτα δεν πάει λόγω κομματικής προεκλογικής μάλλον.
Μία έστω άλλη η οποία πήγε, στον Κόλπο, και επέστρεψε με ρολόι δεν (ξανα)πηγαίνει.
Ματά από τρεις μήνες ξεκούρασης χρειάζονται και μία ανάπαυλα για τουρισμό. Το κλίμα προσφέρεται αυτήν την εποχή πολύ καλύτερα.
Δηλώστε συμμετοχή, με τους επιχειρηματίες, τώρα.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Δρομολογούνται αλλαγές για αντικατάσταση Κωμοδρόμου, ενώ αλλαγές προσώπων αναμένονται και στο κεφάλαιο της Χλώρακας
Της Μαρίνας Οικονομίδου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ