ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεν διεκδικεί άλλη θέση στην ηγεσία ο Δημητρίου: Δεν είμαι κυνηγός καρεκλών

Ο Βουλευτής Λευκωσίας μετά και τις εκλογές για την Προεδρία του κόμματος ανακοίνωσε την απόφαση του να μη διεκδικήσει κάποια άλλη θέση στην ηγεσία του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά τις εκλογές για την Προεδρία του ΔΗΣΥ ο Δημήτρης Δημητρίου ανακοίνωσε την απόφασή του να μη διεκδικήσει κάποια άλλη θέση στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού στις εκλογές της 7ης του Μάη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν είμαι κυνηγός καρεκλών. Ούτε χρειάζομαι καρέκλα για να υπηρετήσω την ενότητα του κόμματος».

Η ανακοίνωση

Διεκδίκησα τη θέση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού γιατί πίστευα - και συνεχίζω να πιστεύω - ότι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Να εκσυγχρονιστούμε για να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε.

Το πρώτο βήμα έγινε.

Πέραν των 20,000 μελών του κόμματος ενεργοποιήθηκαν, εναπόθεσαν και πάλι τις ελπίδες τους στον ΔΗΣΥ. Οι εκλογές δεν βλάπτουν την ενότητα, αποτελούν προϋπόθεση της.

Στη σύντομη προεκλογική περίοδο επιχείρησα να αναδείξω μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και να επισημάνω νέες ανάγκες που δημιουργούν οι απαιτήσεις των καιρών. Κατέθεσα υλοποιήσιμες προτάσεις που συμβάλουν στην ανοικοδόμηση του Συναγερμού.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα που πρέπει να γίνουν.

Θα στηρίξω, με όλες μου τις δυνάμεις, τη νέα μας Πρόεδρο για να κάνουμε και τα επόμενα βήματα μπροστά. Θα της εισηγηθώ να προωθήσουμε όσες από τις προτάσεις μου τη βρίσκουν σύμφωνη και να βελτιώσουμε άλλες για το καλό του κόμματος μας.

Θέλω να ανακοινώσω ότι δεν θα διεκδικήσω άλλη θέση στην ηγεσία του κόμματος στις εκλογές της 7ης του Μάη. Δεν είμαι κυνηγός καρεκλών. Ούτε χρειάζομαι καρέκλα για να υπηρετήσω την ενότητα του κόμματος. Μου αρκεί η θέση που ο Συναγερμικός κόσμος μου εμπιστεύθηκε ως Βουλευτή Λευκωσίας και Προέδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών για να συνεχίσω να μάχομαι για ένα καλύτερο Συναγερμό με καθαρές θέσεις για πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Μέχρις εδώ ήταν τα δεκανίκια του, της προετοιμασίας του κόμματος στη γυναικεία εξουσία η οποία και τον εκτόπισε ακαριαία.
Περνά αυτοβούλως στα ληγμένα, ξιουρισμένος.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση