ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χωρίς Προδρόμου πήγε στο Υπουργικό η επίμαχη σελίδα

Βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα

ΚΥΠΕ

Στην Αθήνα βρίσκεται ακόμη ο Υπουργός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στην κηδεία του μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη και ως εκ τούτου δεν τίθετο θέμα παρουσίας του στο Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Πηγές από το Υπουργείο Παιδείας δήλωσαν στο ΚΥΠΕ ότι ο Υπουργός, επιστρέφει από την Αθήνα απόψε και δεν είχε προγραμματιστεί συνάντησή του για σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συνεπώς δεν θα συμμετέχει και στην εν εξελίξει συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Χθες Πέμπτη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε ότι σήμερα επρόκειτο να συναντηθεί με τον Υπουργό Παιδείας με αντικείμενο το θέμα που προέκυψε με την απόσυρση βιβλίου εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας λόγω αναφορών του στον Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ το ζήτημα θα απασχολούσε και το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σημειώνεται ότι το Υπουργικό Συμβούλιο είναι επίσης προγραμματισμένο (να συζητήσει) για τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης, για την υλοποίηση του Σχεδίου Ανάκαμψης, το έργο που έχει επιτελεστεί και το έργο που πρέπει να επιτελεστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση