ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δέχθηκε την ΠτΒ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είναι μια άσχημη μέρα για όλους μας.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είναι μια άσχημη μέρα για όλους μας.

Σε αυτές τις στιγμές είναι που αντιλαμβάνεσαι τη σημασία ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνονται ενέργειες στον βαθμό του δυνατού για να αποφεύγονται τέτοιου είδους γεγονότα», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφερόμενος στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «είμαστε εδώ εκ μέρους της Βουλής των Αντιπροσώπων για να σας ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στην ανάληψη των καθηκόντων σας. Βεβαίως, έχουν επισκιαστεί τα πάντα από τις τραγικές εξελίξεις και από την είδηση του θανάτου» των δύο Κυπρίων νέων.

Πρόσθεσε ότι «θρηνεί όλη η Κύπρος και εμείς μαζί της και η Ελλάδα μας. Όντως, συμφωνώ απόλυτα ότι το σημαντικό είναι να προλαβαίνουμε κάποιες καταστάσεις, να μην είμαστε ενώπιον τέτοιων τραγικών εξελίξεων.

Όμως θεσμικά πρέπει να συνεχίσουμε, θα συζητήσουμε τα θέματα μας για τα οποία κάνουμε την επεξεργασία μας για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, να μιλήσουμε για διαδικαστικά ζητήματα και κυρίως να διασφαλίσουμε, να ‘κλειδώσουμε’ μια αγαστή συνεργασία που είμαι βέβαιη ότι θα υπάρχει, για τους πολίτες, για το καλό του τόπου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση