ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαβουλεύσεις ΥΠΕΞ με ΓΓ Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου την Τετάρτη

Τι αναμένεται να συζητηθεί

ΚΥΠΕ

Συγκεκριμένοι τρόποι για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου και το Κυπριακό είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσουν την Τετάρτη στη Λευκωσία ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου Δρ Nayef Falah M. Al-Hajraf, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, οι κύριοι Χριστοδουλίδης και Al-Hajraf θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και διαβουλεύσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο των οποίων αναμένεται να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, συγκεκριμένοι τρόποι για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας, οι σχέσεις του Συμβουλίου με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Κυπριακό, καθώς και περιφερειακά και διεθνή ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων τους, ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου θα προβούν σε δηλώσεις σε εκπροσώπους των ΜΜΕ (περί τις 13.20).

Αμέσως μετά, οι κύριοι Χριστοδουλίδης και Al-Hajraf θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας, με τη συμμετοχή και των Πρέσβεων των Κρατών Μελών του Συμβουλίου του Κόλπου με έδρα τη Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση