ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διαφωνούν και σε τι συζήτησαν Νικόλας-Τρυφωνίδης

Δεν υποβλήθηκαν προτάσεις για τους διαγραφέντες είπε ο Νίκόλας, επέμενε ότι οι προτάσεις τέθηκαν είπε ο Τρυφωνίδης

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Καμία συμβιβαστική πρόταση για τα διαγραφέντα στελέχη και μέλη του ΔΗΚΟ δεν υποβλήθηκαν στον ίδιο υποστηρίζει ο πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Φιλοξενούμενος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ ο κ. Παπαδόπουλος διάψευσε ότι ο βουλευτής του κόμματος Άγγελος Βότσης αλλά και το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου Αλέκος Τρυφωνίδης παρουσίασαν στην χθεσινοβραδινή συνεδρία του Εκτελεστικού πρόταση για αναστολή των διαγραφών και παραπομπή του όλου ζητήματος στο συνέδριο του ερχόμενου Ιουνίου.

«Κανένας δεν έχει θέσει θέμα αναστολής της όποιας απόφασης διαγραφών, ούτε χθες στο εκτελεστικό γραφείο, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο συλλογικό όργανο του κόμματος. Υπάρχει μια ανταλλαγή απόψεων, η οποία είναι και εποικοδομητική και χρήσιμη, όπως και προβληματισμούς που πρέπει να έχουμε όλοι, για να υπάρχει ένας αμφίδρομος διάλογος. Θεωρώ χρήσιμες τις συζητήσεις για να μπορέσουν να προχωρήσουμε μπροστά και να γυρίσουμε σελίδα» Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν πρόκειται να μπει σε ένα δημόσιο διάλογο με τον Μάριο Καρογιάν. Ο κ. Καρογιάν, δεν έχει ξεγράψει την προσωπική του πικρία, για την ήττα του στο εκλογικό συνέδριο, του Δημοκρατικού Κόμματος το 2013, και έκτοτε συμπεριφέρεται με ένα εκδικητικό τρόπο προς το κόμμα και τον κόσμο του. Πικρίες ενδεχομένως να υπήρξαν και στην περίπτωση της κ. Αντιγόνης Παπαδοπούλου, για την ήττα της στις ευρωεκλογές, συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Άλλα λέει ο Τρυφωνίδης

Το όσα είπε από αέρος ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ απέρριψε στην συνέχεια ο Αλέκος Τρυφωνίδης ο οποίος ήταν στην χθεσινή συνεδρία του κομματικού οργάνου. Ο κ. Τρυφωνίδης επέμενε ότι οι προτάσεις τέθηκαν ενώπιον του Εκτελεστικού Γραφείου ενώ για τον ίδιο ισχυρίσθηκε πως την έθεσε στον ίδιο τον κ. Παπαδόπουλο και πριν την έναρξη της συνεδρίας. Σύμφωνα με τον κ. Τρυφωνίδη κατά την συζήτηση υπήρξε μια τάση για εκτόνωση τις όλης κατάστασης ενώ υπήρξαν και απόψεις από μέλη που υποστήριξαν ότι το όλο θέμα έχει κλείσει για το ΔΗΚΟ με τις αποφάσεις για διαγραφές.

ΣΧΟΛΙΑ

Κλείστε το βρε!

knak
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Σχόλια αναγνωστών

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«κ. Κούμα Αν τα καταφέρετε και με το σύστημα του ΓΕΣΥ, αυτό θα είναι το τρίτο λογισμικό σύστημα που ...»
Έλενα Νεοκλέους  |  10:28

Κάλεσμα Ακιντζί για άτυπη διάσκεψη

«O κύριος His Master`s Voice έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μας δουλεύει! Ακιντζί εφέντημ, τζύλα το ...»
ΑΚΑ  |  09:38

Η Μόσχα καταδικάζει τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας

«Kύριε Ντόμπρο Κελαήδη, αυτός είναι ο Άντρος Κυπριανού!!! »
ΑΚΑ  |  09:35

Η Μόσχα καταδικάζει τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας

«Ο πεμπτοφαλαγγιτης αντρος κυπριανου εβγαλε ενα πηχη γλωσσα για τον μενεντεζ και το νομοσχεδιο του, που ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  05:31

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X