ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διαφωνούν και σε τι συζήτησαν Νικόλας-Τρυφωνίδης

Δεν υποβλήθηκαν προτάσεις για τους διαγραφέντες είπε ο Νίκόλας, επέμενε ότι οι προτάσεις τέθηκαν είπε ο Τρυφωνίδης

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Καμία συμβιβαστική πρόταση για τα διαγραφέντα στελέχη και μέλη του ΔΗΚΟ δεν υποβλήθηκαν στον ίδιο υποστηρίζει ο πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Φιλοξενούμενος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ ο κ. Παπαδόπουλος διάψευσε ότι ο βουλευτής του κόμματος Άγγελος Βότσης αλλά και το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου Αλέκος Τρυφωνίδης παρουσίασαν στην χθεσινοβραδινή συνεδρία του Εκτελεστικού πρόταση για αναστολή των διαγραφών και παραπομπή του όλου ζητήματος στο συνέδριο του ερχόμενου Ιουνίου.

«Κανένας δεν έχει θέσει θέμα αναστολής της όποιας απόφασης διαγραφών, ούτε χθες στο εκτελεστικό γραφείο, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο συλλογικό όργανο του κόμματος. Υπάρχει μια ανταλλαγή απόψεων, η οποία είναι και εποικοδομητική και χρήσιμη, όπως και προβληματισμούς που πρέπει να έχουμε όλοι, για να υπάρχει ένας αμφίδρομος διάλογος. Θεωρώ χρήσιμες τις συζητήσεις για να μπορέσουν να προχωρήσουμε μπροστά και να γυρίσουμε σελίδα» Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν πρόκειται να μπει σε ένα δημόσιο διάλογο με τον Μάριο Καρογιάν. Ο κ. Καρογιάν, δεν έχει ξεγράψει την προσωπική του πικρία, για την ήττα του στο εκλογικό συνέδριο, του Δημοκρατικού Κόμματος το 2013, και έκτοτε συμπεριφέρεται με ένα εκδικητικό τρόπο προς το κόμμα και τον κόσμο του. Πικρίες ενδεχομένως να υπήρξαν και στην περίπτωση της κ. Αντιγόνης Παπαδοπούλου, για την ήττα της στις ευρωεκλογές, συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Άλλα λέει ο Τρυφωνίδης

Το όσα είπε από αέρος ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ απέρριψε στην συνέχεια ο Αλέκος Τρυφωνίδης ο οποίος ήταν στην χθεσινή συνεδρία του κομματικού οργάνου. Ο κ. Τρυφωνίδης επέμενε ότι οι προτάσεις τέθηκαν ενώπιον του Εκτελεστικού Γραφείου ενώ για τον ίδιο ισχυρίσθηκε πως την έθεσε στον ίδιο τον κ. Παπαδόπουλο και πριν την έναρξη της συνεδρίας. Σύμφωνα με τον κ. Τρυφωνίδη κατά την συζήτηση υπήρξε μια τάση για εκτόνωση τις όλης κατάστασης ενώ υπήρξαν και απόψεις από μέλη που υποστήριξαν ότι το όλο θέμα έχει κλείσει για το ΔΗΚΟ με τις αποφάσεις για διαγραφές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X