ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαμάχη στην ΕΔΕΚ: Ο Σιζόπουλος και η «παρέα» που του απέμεινε σπρώχνουν ένα ιστορικό κόμμα στη διάσπαση

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ, κατηγορώντας εκ νέου τον πρόεδρο του Κινήματος, Μαρίνο Σιζόπουλο, ότι ο ίδιος και η «παρέα» που του απέμεινε, όπως αναφέρουν, αποκαλύπτουν τον εαυτό τους και σπρώχνουν ένα ιστορικό κόμμα στην ανυποληψία και στη διάσπαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Αφού υποχρέωσαν στελέχη που πονούν και νοιάζονται για την ΕΔΕΚ να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, ως το τελευταίο και μοναδικό μέσο που τους είχε απομείνει, ο Μαρίνος Σιζόπουλος και οι περί αυτόν:

• Αγνοούν το πρώτο απαγορευτικό διάταγμα του Δικσατηρίου και πραγματοποιούν την Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Λευκωσίας,
• Δηλώνουν σεβασμό προς το δεύτερο δικαστικό διάταγμα για το Συνέδριο και ταυτόχρονα προσφεύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο για να το ακυρώσουν.
• Όταν το Δικαστήριο απορρίπτει το αίτημά τους ανακαλύπτουν την “λύση” του Έκτακτου Συνεδρίου.

Παράνομα, παράτυπα και αντικαταστατικά συγκαλεί προσωπικά ο Σιζόπουλος “Έκτακτο Συνέδριο” μέσα σε 48 ώρες! Στη βάση ποιου μητρώου έχει καλέσει αυτό το συνέδριο; Αυτού του μητρώου βεβαίως, που έχει “ράψει” στα μέτρα του και για το οποίο αναμένεται να αποφασίσει την ερχόμενη εβδομάδα το Δικαστήριο! Αυτή και αν είναι πρόκληση προς τη Δικαιοσύνη και μάλιστα από ένα βουλευτή και αρχηγό κόμματος.

Και τί θα εξετάσει αυτό το “Έκτακτο Συνέδριο”; “Θα καθορίσει τη μελλοντική πορεία του κόμματος” αναφέρει στην σχετική πρόσκληση. Θα βγαίνει δηλαδή στις τηλεοράσεις από Δευτέρας ο Σιζόπουλος και θα μας “δουλεύει” επικαλούμενος και συνεδριακές αποφάσεις.

Οι αυθαιρεσίες, οι ετσιθελισμοί και οι προκλήσεις δεν έχουν τέλος. Ο Μαρίνος Σιζόπουλος και η παρέα που του απέμεινε αποκαλύπτουν τον εαυτό τους και σπρώχνουν ένα ιστορικό κόμμα στην ανυποληψία και στη διάσπαση. Ας συνέλθουν έστω και την υστάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση