ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α. Σιήκκης: Οι αστυνομικοί Σιζόπουλου δεν προκάλεσαν κανέναν

Οι δηλώσεις του κ. Σιήκκη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι αστυνομικοί του Μαρίνου Σιζόπουλου δεν προκάλεσαν κανέναν, ανέφερε ο Αντρέας Σιήκκης μέλος της εφορευτικής επιτροπής και του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος στο «Τρίτο Πρόγραμμα» του ΡΙΚ σχετικά με την καταγγελία που προέβη υποψήφιος της ΕΔΕΚ ότι δέχθηκε σωματική και λεκτική επίθεση κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας για εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος στην Πάφο. 

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο κ. Σιήκκης είπε ότι οι αστυνομικοί του προέδρου του κόμματος δεν προκάλεσαν κανέναν, σε κάποιες περιπτώσεις που υπήρξαν κάποιες φωνές απλώς έλαβαν μέρος για την τάξη.

Ερωτηθείς αν μπορούν μέλη αστυνομικής φρουράς προέδρου κόμματος να επιβάλλουν την τάξη, ο κ. Σιήκκης απάντησε, «ήταν μια μικροπαρέξηγηση που έγινε αλλά το θέμα διαλύθηκε αυτόματα. Κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν τη διαδικασία εξού και τα πρωτοσέλιδα».

Αναφορικά με την καταγγελία ότι καθόλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο Αττικόν ήταν παρόντες εκεί οι φρουροί, ανέλαβαν ρόλο εποπτείας, επενέβησαν στη διαδικασία και σε μερικές περιπτώσεις προπηλάκισαν ψηφοφόρους, ο κ. Σιήκκης το απέρριψε κατηγορηματικά, τονίζοντας πως είναι ψέμα ότι προπηλακίστηκαν ψηφοφόροι.

Υπενθυμίζεται ότι, υποψήφιος της ΕΔΕΚ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία για υπόθεση σωματικής και λεκτικής επίθεσης που, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, δέχτηκε κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας για εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Κυριάκο Πρωτοπαπά, ο οποίος εξέδωσε γραπτή δήλωση, καταγγέλθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου ότι δέχτηκε σωματική και λεκτική επίθεση την Κυριακή από αστυνομικούς του Σιζόπουλου στον χώρο, όπου διενεργείτο ψηφοφορία για την εκλογή νέας ηγεσίας της ΕΔΕΚ Πάφου.

Σύμφωνα με τη δήλωση του δικηγόρου, το επεισόδιο συνέβη στον Πολυχώρο Αττικόν την Κυριακή, ημέρα της εκλογής της νέας επαρχιακής επιτροπής της ΕΔΕΚ, όταν φέρεται να δέχτηκε από τρία πρόσωπα σωματική και λεκτική επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση