ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διεκδικεί τη δημαρχία Στροβόλου ο Χρίστος Τσίγκης

Οι τέσσερις βασικοί του στόχοι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου Στροβόλου ανακοίνωσε ο Χρίστος Τσίγκης. Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση «ως απλός δημότης και ως άνθρωπος ο οποίος υπηρέτησε για χρόνια τον Δήμο Στροβόλου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με δεδομένη την αγάπη και το σεβασμό μου στους δημότες, στους επαγγελματίες και κυρίως στους μικρομεσαίους αλλά και την πόλη του Στροβόλου, με γνώσεις, εμπειρίες και αποφασιστικότητα, έχω το όραμα και τον σχεδιασμό να πάρουμε τον Στρόβολο μπροστά». Προσθέτει ότι οι τέσσερις βασικοί του στόχοι είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής, η αναβάθμιση των υποδομών και των σημείων αναφοράς, η βελτίωση, ο εκσυγχρονισμός και η μείωση του κόστους των υπηρεσιών και η γρηγορότερη εξυπηρέτηση προς όλους τους δημότες.

Αυτούσια η δήλωση

Αγαπητοί Φίλοι,

Εκφράζω και δημόσια την πρόθεσή μου να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Στροβόλου.

Ως απλός δημότης και ως άνθρωπος ο οποίος υπηρέτησε για χρόνια τον Δήμο Στροβόλου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με δεδομένη την αγάπη και το σεβασμό μου στους δημότες, στους επαγγελματίες και κυρίως στους μικρομεσαίους αλλά και την πόλη του Στροβόλου, με γνώσεις, εμπειρίες και αποφασιστικότητα, έχω το όραμα και τον σχεδιασμό να πάρουμε τον Στρόβολο μπροστά.

Να συνδιαμορφώσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης – ανθρώπινο, αειφόρο, περιβαλλοντικά και ενεργειακά αναβαθμισμένο, προσβάσιμο, ασφαλές, πολιτιστικά αναπτυγμένο και τεχνολογικά εξελίξιμο. Να δώσουμε ταυτότητα και χαρακτήρα της πόλης μας, με 4 βασικούς στόχους:

• Πρώτο, την καλύτερη ποιότητα ζωής όλων μας.

• Δεύτερο, την αναβάθμιση των υποδομών και των σημείων αναφοράς.

• Τρίτο, τη βελτίωση, τον εκσυγχρονισμό και τη μείωση του κόστους των υπηρεσιών.

• Τέταρτο, τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση προς όλους τους δημότες.

Η επόμενη πενταετία θα είναι μια σημαντική περίοδος επένδυσης στο αύριο του Δήμου μας και θα είναι τιμή μου, πρώτος μεταξύ ίσων – ως ομάδα με τον/την νέο/α Αντιδήμαρχο, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και την Υπηρεσία του Δήμου, να χτίσουμε αυτό το μέλλον μαζί. Για όλους εμάς και τα παιδιά μας, να εργαστούμε και να φτιάξουμε με επιτυχία ένα Δήμο υποδειγματικό, όπου οι δημότες θα ζουν χαρούμενοι και ευχαριστημένοι, με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ευημερία.

Τώρα, είναι η ώρα για δράση και συμμετοχή, είναι η ώρα για μια μεγάλη προσπάθεια από όλους και ζήτω ταπεινά τη στήριξη και την εμπιστοσύνή σας.

Σας ευχαριστώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση