ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΚΟ: Εργαζόμενοι και μικρές επιχειρήσεις ακόμη περιμένουν τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης

Ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τόσο τις εμμονές της όσο και την άρνηση της για έλεγχο και διαφάνεια, αναφέρει το Δημοκρατικό Κόμμα

Newsroom K

Το Δημοκρατικό Κόμμα καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην στήριξη της οικονομίας, αρχίζοντας από την απευθείας επιδότηση των αυτοτελώς εργαζομένων και των μικρών επιχειρήσεων, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παύλος Μυλωνάς.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Οι μέρες περνούν, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι ασφυκτιούν και η κυβέρνηση, ακόμη επεξεργάζεται τα περιβόητα μέτρα στήριξης τους.

Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ αφού απέσυρε εκδικητικά το νομοσχέδιο που αφορούσε και το μέτρο για την απευθείας στήριξη των αυτοτελώς εργαζομένων και των μικρών επιχειρήσεων, επειδή δεν ήθελε τον έλεγχο και τη διαφάνεια, εξακολουθεί να καθυστερεί ασυγχώρητα.

Το Δημοκρατικό Κόμμα καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην στήριξη της οικονομίας, αρχίζοντας από την απευθείας επιδότηση των αυτοτελώς εργαζομένων και των μικρών επιχειρήσεων.

Τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί επικίνδυνα και ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τόσο τις εμμονές της όσο και την άρνηση της για έλεγχο και διαφάνεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X