ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

ΔΗΚΟ: Νέες αποβολές από το Πειθαρχικό

Ομόφωνα αποφασίστηκε η αποβολή του Χαράλαμπου Δημητρίου, στον Σταύρο Χριστοδούλου επιβλήθηκε προσωρινή αποβολή για έξι μήνες

Newsroom K

Σειρά νέων αποφάσεων έλαβε σήμερα το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΗΚΟ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι αφού επέδωσε μέσω ιδιώτη επιδότη γραπτή ειδοποίηση στον Σταύρο Χριστοδούλου για να παρουσιαστεί ενώπιον του, πλην όμως επέλεξε να μην παρουσιαστεί, και αφού άκουσε τις καταγγελίες και τα γεγονότα που τον αφορούν, τα οποία έμειναν αναντίλεκτα, αποφάσισε ότι οι καταγγελίες και τα γεγονότα τα οποία αφορούν τον Σταύρου Χριστοδούλου στοιχειοθετούν τα πειθαρχικά αδικήματα τα οποία περιγράφονται στα άρθρα 62.4(α), 62.4(β) και 62.4(γ) του Καταστατικού του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ως εκ τούτου ‘και λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων ως αυτά στοιχειοθετήθηκαν από τις καταγγελίες και τα γεγονότα τα οποία ακούστηκαν και τα οποία έμειναν αναντίλεκτα’ επιβλήθηκε ομόφωνα στον κ. Χριστοδούλου, η ποινή της προσωρινής αποβολής για έξι μήνες.

Επιπρόσθετα, σε ό,τι αφορά τον Χαράλαμπο Δημητρίου αναφέρεται ότι ενώ η ειδοποίηση που δόθηκε στον κ. Δημητρίου ήταν για τις 4:00μ.μ. ο κ. Δημητρίου παρουσιάστηκε στις 6:00μ.μ. και το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποδέχθηκε να τον ακούσει τον ίδιο και τους δικηγόρους του.

Αναφέρεται ότι «αφού ο κ. Χαράλαμπος Δημητρίου παραδέχθηκε ότι δεν ψήφισε τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, ότι παρευρέθηκε σε δύο συγκεντρώσεις οι οποίες διοργανώθηκαν από τον κ. Μάριο Καρογιάν και ότι αρθρογραφούσε διαφωνώντας με τη γραμμή του Κόμματος, ισχυριζόμενος ότι αυτά τα έλεγε «για το καλό του κόμματος» το Πειθαρχικό αποφάσισε ότι οι καταγγελίες και τα γεγονότα τα οποία αφορούν τον κ. Χαράλαμπο Δημητρίου στοιχειοθετούν τα πειθαρχικά αδικήματα τα οποία περιγράφονται στα άρθρα 62.4(α), 62.4(β) και 62.4(γ) του Καταστατικού του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ως εκ τούτου, «και λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων ως αυτά στοιχειοθετήθηκαν από τις καταγγελίες και τα γεγονότα τα οποία ακούστηκαν και τα οποία έμειναν αναντίλεκτα», επιβλήθηκε ομόφωνα στον κ. Δημητρίου, η ποινή της αποβολής.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Χατζηβαρνάβα, αναφέρεται ότι αφού ανέγνωσε επιστολή του κ. Χατζηβαρνάβα, ημερομηνίας 1/2/2018, με την οποία κοινοποιεί την παραίτησή του από μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, αποφάσισε ότι η εναντίον του διαδικασία καθίσταται άνευ αντικειμένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μερακλής, μέλος της επιτροπής του Πειθαρχικού, έχει παραιτηθεί μετά από έντονη διαφωνία με τον προεδρεύοντα του συμβουλίου Πανίκο Λεωνίδου.

Αιτία της διαφωνίας το ότι δεν υπήρχαν πειστικά τεκμήρια για τη διαγραφή ενός εκ των στελεχών που πρόκειται να διαγραφούν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X