ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΚΟ: Ο Πρόεδρος αναλώνεται σε άσκοπες προτάσεις

Το κόμμα κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλη πολιτική» εκ μέρους του κ. Αναστασιάδη

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δημοκρατικό Κόμμα με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» για το Κυπριακό. Στην ανακοίνωσή του το κόμμα κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλη πολιτική» εκ μέρους του Προέδρου Αναστασιάδη, καλώντας τον να να επικεντρωθεί στην ουσία του Κυπριακού προκειμένου να καταστεί εφικτή η αποτροπή των μεθοδεύσεων της Τουρκίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Τα όσα δημοσιεύει σήμερα 6/9/21 η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» περί απουσίας της οποιασδήποτε αναφοράς, στην επιστολή ημερομηνίας 30/8/2021 του Προέδρου Αναστασιάδη προς τον ΓΓ του ΟΗΕ, για επάνοδο των Τουρκοκυπρίων στις συνταγματικές δομές του 1960, συνιστά ακόμη μια απόδειξη ότι ο ΠτΔ αναλώνεται σε άσκοπες προτάσεις.

Δυστυχώς ο πρόεδρος Αναστασιάδης επιδίδεται σε μια αλλοπρόσαλλη πολιτική στο Κυπριακό με επικίνδυνες παλινδρομήσεις, την ώρα που αναπτύσσονται μάλιστα πρωτοβουλίες από τρίτους για αλλαγή της βάσης λύσης.

Καλούμε για ακόμη μία φορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επικεντρωθεί στην ουσία του Κυπριακού προκειμένου να καταστεί εφικτή η αποτροπή των μεθοδεύσεων της Τουρκίας και εκείνων που θέλουν να την βοηθήσουν να προωθήσει λύση συνομοσπονδίας δύο κρατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση