ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΚΟ: Ποιος είπε όχι στην υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη;

Ο βουλευτής Λάρνακας Χρίστος Ορφανίδης διαφώνησε μέσω γραπτού κειμένου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σχεδόν ομόφωνη θα ήταν η επιλογή στήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη στη συνεδρία του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης. Ο μόνος ο οποίος διαφώνησε μέσω γραπτού κειμένου, καθώς απουσίαζε στο εξωτερικό ήταν ο Χρίστος Ορφανίδης, βουλευτής Λάρνακας.

Ο κ. Ορφανίδης είχε προχωρήσει όλο αυτό το διάστημα σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υπογράμμιζε πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι συνέχεια της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Στο εκτελεστικό γραφείο που αποφασίστηκε το ναυάγιο με το ΑΚΕΛ είχε εκφράσει τη θέση πως θα έπρεπε να συνεχίσει η διαβούλευση με το κόμμα της Αριστεράς.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην αρχή της συνεδρίας, ο Ζαχαρίας Κουλίας πρότεινε να οδηγηθεί αυτόνομα το ΔΗΚΟ στις προεδρικές εκλογές –αν θεωρείται δεδομένο ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα οδηγηθεί στον β’ γύρο – και στη συνέχεια να τον στηρίξουν. Θέση στην οποία δεν επέμεινε βεβαίως καθώς στη συνέχεια στήριξε την επιλογή Χριστοδουλίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σε μια δύσκολη συγκυρία, διεθνώς και στο Κυπριακό, η Λευκωσία εμβαθύνει τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον – Οι προεκτάσεις ...
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ