ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δίπλαρος για Χριστοδουλίδη: Ο ίδιος έθεσε εαυτόν εκτός ΔΗΣΥ

«O Νίκος Χριστοδουλίδης από μόνος του επέλεξε να περάσει στο απέναντι στρατόπεδο και να υιοθετήσει στείρα αντιπολίτευση»

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

“Ο Νίκος Χριστοδουλίδης έχει θέσει τον εαυτό του εκτός της μεγάλης παράταξης του ΔΗΣΥ που τον έχει αναδείξει” απαντά ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Ευθύμιος Δίπλαρος στο ερώτημα γιατί δεν διαγράφουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη .

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ξεκαθαρίζει ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης από μόνος του επέλεξε να περάσει στο απέναντι στρατόπεδο και να υιοθετήσει στείρα αντιπολίτευση.

Σε σχέση με δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον τέως ΥΠΕΞ όχι μόνο να προηγείται του Αβέρωφ Νεοφύτου αλλά να προσελκύει κι ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ ο κ. Δίπλαρος ανέφερε ότι η εικόνα των εσωτερικών δημοσκοπήσεων που έχουν ενώπιον τους στην Πινδάρου είναι εντελώς διαφορετική και μάλιστα η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι μικρή.

Πρόσθεσε ότι όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν συγκεκριμένη περίοδο ενώ υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΔΗΣΥ μέσα από σκληρή δουλειά ανατρέπει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Εξήγησε ότι δικαιολογημένα μπορεί να υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια από μερίδα ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ μετά από δέκα χρόνια διακυβέρνησης όπου παράχθηκε ένα τεράστιο έργο αλλά δυστυχώς έγιναν και κάποια λάθη.

Ο κ. Δίπλαρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο οξύμωρο του γεγονότος ότι ο κ. Χριστοδουλίδης στη διάρκεια της εξαγγελίας του δεν βρήκε ούτε ένα λεπτό να στηρίξει το έργο της διακυβέρνησης που υπηρέτησε και όμως παρουσιάστηκε με ένα κλεμμένο κείμενο και ιδέες που παρουσιάστηκαν χρόνια πριν. Μία πράξη που σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΔΗΣΥ λέει πολλά για την ικανότητα ενός ανθρώπου να ηγηθεί της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση