ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δίπλαρος: Πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση, αλλά με καταγραφή αστοχιών

Ανάφερε ότι απομένει να γίνουν ορισμένοι διορισμοί από την Αννίτα Δημητρίου, ενώ σήμερα Πέμπτη, 18 Μαΐου, υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τα επαρχιακά γραφεία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Ο ΔΗΣΥ βρίσκεται στην αντιπολίτευση, όμως θα λειτουργήσουμε εποικοδομητικά», δήλωσε στην εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και τον Απόστολο Τομαρά ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος. Όπως εξήγησε, «καθημερινά ασκούμε κριτική στην κυβέρνηση, όπως σήμερα για τους διορισμούς συμβούλων που θεωρούμε άσκοπους, όμως δεν θα ασκούμε στείρα αντιπολίτευση, αλλά υπεύθυνη». Την ίδια ώρα διευκρίνισε ότι θα πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου στη νέα κυβέρνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταγράφονται συγκεκριμένες αστοχίες, που ακόμη και κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση παραδέχονται, όπως ο διορισμός συμβούλου, την αστοχία του οποίου παραδέχτηκε και ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ειδικά για τους διορισμούς συμβούλων, ο κ. Δίπλαρος είπε ότι σύμφωνα με τη θέση του ΔΗΣΥ το όλο ζήτημα πρέπει να θεσμοθετηθεί, γι’ αυτό και το κόμμα του, τόνισε, θα στηρίξει όποιο νομοσχέδιο πάει στη Βουλή και κινείται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ

Για την επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ, έκανε λόγο για μία νέα προσπάθεια, με νέο κόσμο που θέλει να συμμετέχει σε αυτή. «Πολλά νέα παιδιά ζητούν να γραφτούν στον ΔΗΣΥ και να προσφέρουν εθελοντικό εργό», εξήγησε.

Σύμφωνα με τον κ. Δίπλαρο, απομένει να γίνουν ορισμένοι διορισμοί από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ενώ σήμερα Πέμπτη, 18 Μαΐου, υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τα επαρχιακά γραφεία, με τις εκλογές, όπως είπε, να διεξάγονται στις 10 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση