ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ: Διεκδικεί τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ο Σωτήρης Σαμψών

«Δεν με ενδιαφέρει το αξίωμα ούτε η καρέκλα, θεωρώ όμως ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η παράταξη έχει χάσει την ταυτότητα της», ανέφερε ο κ. Σαμψών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού αποφάσισε να διεκδικήσει ο Σωτήρης Σαμψών.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» ο κ. Σαμφών ανέφερε «δεν με ενδιαφέρει το αξίωμα ούτε η καρέκλα, θεωρώ όμως ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η παράταξη έχει χάσει την ταυτότητα της. Τα τελευταία χρόνια ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός που φτιάξαμε το 1976. Ο ΔΗΣΥ εκείνος δημιουργήθηκε με αρχές, αξίες, ιδανικά τα οποία είναι επίκαιρα σήμερα όπως και τότε. Και επειδή ακούω να μιλούν για ενότητα, εκσυγχρονισμό και ανανέωση στο κόμμα με τα οποία συμφωνώ απόλυτα, δεν είναι έννοιες αφηρημένες αλλά πρέπει να έχουν κατεύθυνση, η κατεύθυνση αυτή πρέπει να είναι οι αρχές, αξίες και τα ιδανικά του κόμματος και μόνο με την επιστροφή σε αυτά μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Αναφορικά με το λόγο που διεκδικεί τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του κόμματος ο κ. Σαμψών είπε «για να επιστρέψουμε στο Συναγερμό που δημιουργήσαμε το 1976 και όχι στο Συναγερμό που έχουμε φτιάξει μέσα από χρόνια».

Υπενθυμίζεται για την εν λόγω θέση έχουν υποβάλλει επίσημα την υποψηφιότητα τους οι Φαίδωνας Φαίδωνος, Ευθύμιος Δίπλαρος και Μιχάλης Σοφοκλέους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Τους έδωσαν όλους θέσεις και τους βόλεψαν.
Σταδιακά τους παραμέρισαν όλους για να νομιμοποιηθεί και μονιμοποιηθεί έτι καίτοι βαθύτερα το συντελεσθέν, όχι τυχαία, έγκλημα του ’74.
Τώρα, στην επικράτηση της νέας τάξης και του φεμινισμού, εντός εκτός και επί τα αυτά και τα όμορα του ΔΗΣΥ, επανέρχονται. Επανέρχονται, στο προσκήνιο, ως απόγονοι και συνεχιστές του κακού, το καλό τους μάρανε, στο κόμμα της Εξουσίας του Χρήματος.
Οι «αρχές», «αξίες» και τα δήθεν ιδανικά του κόμματος των, και προ της πολιτογραφήσεως του ως πολιτικό τοιούτον, παραπέμπουν εναντίον των Ελλήνων και του πρώτου εκλελεγμένου Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για να καμφθεί το φρόνιμα των πολιτών. Στόχος ήτο και παραμένει έκτοτε και ο εναπομείνας Χριστιανισμός ευρύτερα στην Μέση Ανατολή. Συν τω χρόνω ο επιθετικός μωαμεθανισμός προελαύνει ακάθεκτος εναντίον της «πολιτισμένης» και «διαφωτισμένης» ξενοκίνητης και ποδηγετούμενης ΕΕ υπό διαχρονικό εβραιοσιωνιστικό υπόβαθρο.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση