ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Γεωργίου

Η ανακοίνωση του κόμματος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Γεωργίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Με μεγάλη θλίψη η ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Ανδρέα Αυξεντίου Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Αυξεντίου Γεωργίου γεννήθηκε τον Μάϊο του 1953 στη Λάρνακα και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1978 ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος.

Το 1987 ανακηρύχθηκε με τον Δημοκρατικό Συναγερμό βουλευτής της Επαρχίας Λάρνακας, αξίωμα στο οποίο επανεκλέγηκε το 1991, υπηρετώντας ως μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων για δύο βουλευτικές περιόδους μέχρι το 1996. Ως βουλευτής διατέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού και μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Νομικών, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Άμυνας και Κανονισμών και Δικαιωμάτων των Μελών. Το 1997 διορίστηκε Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, αξίωμα που διατήρησε μέχρι το 2000.

Παράλληλα ανοδική υπήρξε και η πορεία του ως δικηγόρος ιδρύοντας τη δική του δικηγορική εταιρεία, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό των συναδέλφων του και της κοινωνίας. Αυτή του η προσφορά του και η ενεργός του συμμετοχή στα πολιτικά πεπραγμένα του τόπου, αποτελεί παρακαταθήκη για τον τόπο και την οικογένειά του.

Ηγεσία και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς στους οικείους του Ανδρέα Αυξεντίου Γεωργίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση