ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ για ΑΚΕΛ: Λένε για επιστροφή στην προοδευτική αλλαγή αλλά τι εννοούν;

«Εάν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ θεωρεί ότι η κυβέρνηση έφερε το τέλμα στο Κυπριακό, γιατί επέλεξαν ως υποψήφιό το δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας;»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στα όσα δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου κατά τη διάρκεια της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης του ΑΚΕΛ, εξέδωσε ο ΔΗΣΥ. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Δεν ήταν ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση που φτωχοποίησαν την Κύπρο. Ήταν το ΑΚΕΛ. Δεν ήταν ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση που γέμισαν την Κύπρο με κοινωνικά παντοπωλεία. Ήταν το ΑΚΕΛ.

Λένε για επιστροφή στην προοδευτική αλλαγή αλλά τι εννοούν; Επιστροφή στην ανεργία και στις κλειστές επιχειρήσεις όπως τα ζήσαμε επί των ημερών τους;

Αλλά και στο εθνικό μας θέμα, εάν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ θεωρεί ότι η κυβέρνηση έφερε το τέλμα, γιατί επέλεξαν ως υποψήφιό τον διαπραγματευτή και δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας; Κάποιον που δεν διαφώνησε ποτέ με τους χειρισμούς του Νίκου Αναστασιάδη;

Τα όσα ο κ. Στεφάνου δηλώνει επιβεβαιώνουν ότι το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι να παραμείνει η χώρα σε σταθερή πορεία. Όχι με λαϊκισμό αλλά με σοβαρότητα και αξιόπιστες πολιτικές που θα οδηγήσουν τη χώρα μπροστά. Για την Κύπρο του αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση