ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ για ΑΚΕΛ: Νομίζει ότι θα αποκομίσει προεκλογικό όφελος από υπαρκτά λάθη

Πώς απαντά το κόμμα στις επικρίσεις για τις πολιτογραφήσεις

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση – απάντηση στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ για τις πολιτογραφήσεις εξέδωσε ο ΔΗΣΥ. Όπως αναφέρει, «το ΑΚΕΛ είναι το κόμμα που νομίζει ότι θα αποκομίσει προεκλογικό όφελος από τα υπαρκτά λάθη και αδυναμίες στην υλοποίηση του Προγράμματος Πολιτογραφήσεων».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το ΑΚΕΛ είναι το κόμμα που ενώ ψήφισε την τροποποίηση της νομοθεσίας για το ΦΠΑ στην κατοικία, διαμαρτύρεται σήμερα για απώλεια εσόδων. Είναι το κόμμα που ενώ ήταν δικός του βουλευτής ο πρωταγωνιστής στο περιβόητο βίντεο του Al Jazeera, καταγγέλλει σήμερα την κυβέρνηση.

Είναι το κόμμα που νομίζει ότι θα αποκομίσει προεκλογικό όφελος από τα υπαρκτά λάθη και αδυναμίες στην υλοποίηση του Προγράμματος Πολιτογραφήσεων, παρά την ηχηρή διάψευση που έλαβαν από τους πολίτες όταν το επιχείρησαν ξανά πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για λάθη και αδυναμίες που έχουν ήδη καταγραφεί τόσο στην έρευνα της Επιτροπής Νικολάτου όσο και στην έρευνα της Επιτροπής Καλογήρου, για τα οποία η κυβέρνηση έχει ήδη αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στην ομιλία της η Δημητρίου αναφέρθηκε στις πολλαπλές προκλήσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνο με τη συλλογική ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ