ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα κόντρα ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ

«Στο ΑΚΕΛ ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται.»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, 28 Οκτωβρίου ο Δημοκρατικός Συναγερμός, μέσω της οποίας δίνει την απάντησή του στο ΑΚΕΛ.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Στο ΑΚΕΛ ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται. Επιμένουν να εκδίδουν ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα για να μαζέψουν κόσμο έξω από το Προεδρικό. Εμείς θα τους επαναλάβουμε με πολλή ταπεινότητα πως το ΑΚΕΛ δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ το ηθικό πλεονέκτημα στα ζητήματα της διαφθοράς.

Είναι το κόμμα που ανήγαγε τη θεσμική διαφθορά στους κόλπους του σε επιστήμη, είναι το κόμμα που καταδικάστηκε για τη Δρομολαξιά.

Είναι το κόμμα που αξιοποίησε στο έπακρο τις υπεράκτιες εταιρίες με διασυνδέσεις στη Λατινική Αμερική.

Είναι το κόμμα που επί των ημερών τους γιγαντώθηκε η «επιχειρηματικότητα» των εταιρειών κελύφος, εξού και η διαμαρτυρία τους όταν αποφάσισε η κυβέρνηση το κλείσιμο των λογαριασμών τους το 2018.

Δυστυχώς για την Εζεκία Παπαϊωάννου, όσες ενέργειες και να κάνουν δε μαζεύουν τα ασυμμάζευτα. Και αυτό ας μην το ξεχνούν ποτέ. Γιατί οι πολίτες το θυμούνται.»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Κουκουμάς σε δήλωσή του ανέφερε:

«Η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών επιβεβαίωσε ότι όπως και στα χρυσά διαβατήρια έτσι και στην υπόθεση των Pandora Papers η ρίζα του διασυρμού της χώρας βρίσκεται στον ίδιο τον Νίκο Αναστασιάδη. Στη σύγκρουση συμφέροντος και στην απαξίωση βασικών αρχών πολιτικής ηθικής από τον Νίκο Αναστασιάδη.

Πότε το Δικηγορικό Γραφείο «Νίκος Αναστασιάδης» και πότε οι μεγιστάνες φίλοι του Νίκου Αναστασιάδη βρίσκονται μπλεγμένοι σε σκοτεινές υποθέσεις ξεπλύματος και φοροδιαφυγής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Οι αρχές οφείλουν να ερευνήσουν τη νομική και ποινική πτυχή αυτών των υποθέσεων. Η ηθική και η πολιτική δεοντολογία όμως δεν θα εντοπιστεί με έρευνες όταν δεν την διαθέτει ο κ. Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του Συναγερμού. Είναι αυταπόδεικτη και κραυγαλέα. Όπως και ο διασυρμός της πατρίδας μας.

Θλιβερή αλλά και αποκαλυπτική είναι η στάση του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Συναγερμού που υπερασπίζονται αυτή την ντροπιαστική κατάσταση. Η κοινωνία βοά ότι δεν πάει άλλο. Η Κύπρος αξίζει καλύτερα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  ΑΚΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση