ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ κατά ΑΚΕΛ: Επαγγελματίες επικριτές

Αφορμή για την νέα κόντρα των δύο κομμάτων η πρωτοβουλία Αβέρωφ για μεταναστευτικό

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ με αφορμή την πρωτοβουλία του κυρίου Αβέρωφ Νεοφύτου για το μεταναστευτικό. Με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι «πυροτέχνημα» με τον Δημοκρατικό Συναγερμό να απαντά ότι η πολιτική του ΑΚΕΛ για το μεταναστευτικό είναι ανύπαρκτη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Το ΑΚΕΛ του οποίου η πολιτική για το μεταναστευτικό είναι ανύπαρκτη, που θέλει τη χώρα η οποία σηκώνει ήδη δυσανάλογο βάρος χωρίς κανένα έλεγχο, σήμερα αποδοκιμάζει τη διεθνή πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν στο ΑΚΕΛ ως επαγγελματίες επικριτές που δεν πράττουν το παραμικρό. Από τη μια να κουνάνε το δάχτυλο και από την άλλη να κρίνουν κάθε πρωτοβουλία με έναν άκρατο μηδενισμό.

Η διεθνής πρωτοβουλία του Αβέρωφ Νεοφύτου δεν έχει σκοπό να λύσει δια παντός το μεταναστευτικό αλλά να καταστεί η χώρα μας ακόμη πιο έτοιμη στην αντιμετώπισή του σε συνεργασία με τις χώρες προέλευσης.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και σε αυτό το κρίσιμο για την κοινωνία μας ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στην ομιλία της η Δημητρίου αναφέρθηκε στις πολλαπλές προκλήσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνο με τη συλλογική ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ