ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ: Θα διαμαρτυρηθούν οι οπαδοί του ΑΚΕΛ και για τον κύριο Συλικιώτη

Απαντώντας στο ΑΚΕΛ για το ψήφισμα ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και την ονομαστική συμπερίληψη του προέδρου Αναστασιάδη

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, απαντώντας στο ΑΚΕΛ για το ψήφισμα ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και την ονομαστική συμπερίληψη του προέδρου Αναστασιάδη στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο ΑΚΕΛ ας είναι λίγο πιο προσεκτικοί. Και σε αυτά που λένε ή τουλάχιστον σε αυτούς που επιλέγουν να εκφωνούν τις ανακοινώσεις τους.

Μας ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Νεοκλής Συλικιωτης πως το ΑΚΕΛ διοργανώνει πορεία για την αναφορά του δικηγορικού γραφείου που φέρει το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας στα pandora papers.

Προφανώς αγνοούν ή μάλλον ξεχνούν εκεί στο ΑΚΕΛ. Η αναφορά στα συγκεκριμένα έγγραφα γίνεται για εταιρείες ενός Ρώσου, κατόχου κυπριακού διαβατηρίου, πελάτη του εν λόγω γραφείου. Αυτό που επίσης ξεχνούν είναι πως ο Υπουργός που πήρε στο Υπουργικό Συμβούλιο την εισήγηση για να πολιτογραφηθεί Κύπριος ο συγκεκριμένος, ήταν ο κ. Συλικιώτης, όντας Υπουργός Εσωτερικών στη διακυβέρνηση Χριστόφια.

Αλήθεια στην πορεία του ερχόμενου Σαββάτου θα διαμαρτυρηθούν οι οπαδοί του ΑΚΕΛ και για τον κύριο Συλικιώτη που έδωσε το διαβατήριο στον συγκεκριμένο;

Είναι από τις φορές που και η ντροπή, ντρέπεται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση