ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ: Το ΑΚΕΛ αποδείχθηκε με βούλα δικαστηρίου κομματική διαφθορά

Απάντηση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Το ΑΚΕΛ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τον ΔΗΣΥ για τη διαφθορά επειδή μάλλον θα ξέχασαν ότι το μόνο κόμμα που αποδείχθηκε με Βούλα δικαστηρίου θεσμική, κομματική διαφθορά, είναι το δικό τους κόμμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ. Υπενθυμίζεται ότι το ΑΚΕΛ εξέδωσε νωρίτερα ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «ο Νίκος Αναστασιάδης θυμήθηκε πολύ αργά τη διαφάνεια», αφήνοντας αιχμές και κατά των Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη. 

Αυτούσια η ανακοίνωση ΔΗΣΥ

Το ΑΚΕΛ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τον ΔΗΣΥ για τη διαφθορά επειδή μάλλον θα ξέχασαν ότι το μόνο κόμμα που αποδείχθηκε με Βούλα δικαστηρίου θεσμική, κομματική διαφθορά, είναι το δικό τους κόμμα.

Να τους θυμίσουμε επίσης πως το σπίτι που ηχογραφήθηκε και βιντεογραφήθηκε το τραπέζι της διαφθοράς, ανήκε σε Βουλευτή τους.

Τέλος, έστω και σε επικεφαλίδες, πρέπει να θυμίσουμε στο ΑΚΕΛ αυτά που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση και ο Δημοκρατικός Συναγερμός για την πάταξη της διαφθοράς: Aρχή κατά της Διαφθοράς, μάρτυρες υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, lobbying και άλλα.

Το ΑΚΕΛ δεν ήταν στη Βουλή όταν ψηφίζονταν αυτά; Η επιλεκτική μνήμη πλήττει μόνον εκείνον που επιλέγει να τη χρησιμοποιεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση