ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΕΔΕΚ: Αποστομωτική απάντηση η μαζική προσέλευση - Ψήφισαν 688 άτομα

Η ανακοίνωση του κόμματος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η μαζική προσέλευση των μελών στην εκλογική διαδικασία, έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όσους προσπάθησαν να αναστείλουν τη διαδικασία για να αποφύγουν την εκλογική πανωλεθρία διασύροντας το ιστορικό όνομα του κόμματος, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η μαζική προσέλευση των μελών στην εκλογική διαδικασία, έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όσους προσπάθησαν να αναστείλουν τη διαδικασία για να αποφύγουν την εκλογική πανωλεθρία διασύροντας το ιστορικό όνομα του κόμματος

Τα μέλη του κόμματος της Επαρχιακής Οργάνωσης Λευκωσίας τόσο με την μαζική τους παρουσία κατά τη διάρκεια της Επαρχιακής Συνδιάσκεψης όπου έγινε η πολιτική ενημέρωση και ο απολογισμός της Επαρχιακής Επιτροπής, όσο και με τη μαζική τους προσέλευση στην εκλογική διαδικασία, έδωσαν αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς που προσπάθησαν να αναστείλουν τη διαδικασία με δικαστικές αποφάσεις, ώστε να αποφύγουν μία εκλογική πανωλεθρία, αλλά και να διασύρουν το ιστορικό όνομα του κόμματος. Ειδικότερα, ψήφισαν 688 άτομα σε αντίθεση με 550 άτομα που ψήφισαν το 2017 και 158 που ψήφισαν το 2014.

Την ίδια στιγμή εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη γιατί η δικαστική εξουσία μέσα από μία μονομερή ενημέρωση χωρίς αντεπιχειρήματα εξέδωσε ένα παράτυπο διάταγμα στη βάση λανθασμένων πληροφοριών και στοιχείων.

Η απογοήτευσή μας είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί όταν η δικαστική εξουσία δεν προχωρεί στην έκδοση διατάγματος αναστολής εκποιήσεων ακινήτων από τον τραπεζικό τομέα συνεπεία της αυθαιρεσίας του, επιχείρησε να παρέμβει με αυτό τον τρόπο σε θέματα εσωκομματικών διαδικασιών ενός δημοκρατικού κόμματος οι αποφάσεις του οποίου λαμβάνονται με απόλυτη διαφάνεια, στη βάση δημοκρατικών διαδικασιών και των όσων προνοεί το καταστατικό του κόμματος.

Όλους αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών αλλά πάνω απ’ όλα στην κρίση των μελών, των φίλων και ψηφοφόρων της ΕΔΕΚ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση