ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΔΕΚ για κλείσιμο Διακρατικής: Η Κυβέρνηση να λάβει δραστικά μέτρα

Η αντίδραση του κόμματος στο δημοσίευμα της «Κ»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει το δημοσίευμα της «Κ» για οριστικό κλείσιμο της Τέταρτης Διακρατικής Προσφυγής της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέδωσε η ΕΔΕΚ. Όπως αναφέρει το κόμμα «η Κυπριακή Κυβέρνηση οφείλει να λάβει δραστικά μέτρα αποτροπής για προσφυγή των Ελληνοκυπρίων στην παράνομη «Επιτροπή Αποζημιώσεων» στα κατεχόμενα».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Στο ενδεχόμενο που οι πληροφορίες της εφημερίδας «Η Καθημερινή» για οριστικό κλείσιμο της Τέταρτης Διακρατικής Προσφυγής της Κυπριακής Δημοκρατίας που δρομολογούν κάποια εκ των ισχυρών κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Κυπριακή Κυβέρνηση οφείλει να λάβει δραστικά μέτρα αποτροπής για προσφυγή των Ελληνοκυπρίων στην παράνομη «Επιτροπή Αποζημιώσεων» στα κατεχόμενα.

Ανάμεσα στα μέτρα αποτροπής είναι και η ενεργοποίηση του Ταμείου Οικονομικής Στήριξης Εκτοπισμένων που η ΕΔΕΚ διεκδίκησε και πέτυχε την ψήφισή του τον Φεβρουάριο του 2021. Θυμίζουμε ότι το Ταμείο στοχεύει στη στήριξη και οικονομική βοήθεια των προσφύγων και των ιδιοκτητών των κατεχομένων περιουσιών μέχρι την απελευθέρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση