ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΔΕΚ: Λαϊκίστικες οι προτάσεις του ΕΛΑΜ για το μεταναστευτικό

«Αντιφατικές, ανεφάρμοστες, λαϊκίστικες, ψηφοθηρικές, αφελείς και επικίνδυνες, είναι οι προτάσεις του ΕΛΑΜ για το μεταναστευτικό»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΔΕΚ, αναφορικά με τις προτάσεις του ΕΛΑΜ στο μεταναστευτικό. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ΕΛΑΜ τοποθετείται στο μεταναστευτικό με μόνο στόχο τη ψηφοθηρία και όχι την επίλυση του προβλήματος.

Επισημαίνοντας ότι στην απέλπιδα προσπάθεια τους να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη, περιπίπτουν σε αντιφάσεις

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αντιφατικές, ανεφάρμοστες, λαϊκίστικες, ψηφοθηρικές, αφελείς και επικίνδυνες, είναι οι προτάσεις του ΕΛΑΜ για το μεταναστευτικό.

Επιβεβαιώνεται περίτρανα για μια ακόμη φορά ότι το ΕΛΑΜ τοποθετείται στο μεταναστευτικό με μόνο στόχο τη ψηφοθηρία και όχι την επίλυση του προβλήματος, προφανώς γιατί τους βολεύει η διαιώνιση του φαινομένου.

Στην απέλπιδα προσπάθεια τους να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη, περιπίπτουν σε αντιφάσεις.

Από την μια εξαπολύουν ρατσιστικές κορώνες εναντίον των μεταναστών.

Από την άλλη εισηγούνται να τους παραχωρηθούν διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Να υποθέσουμε ότι δεν αντιλαμβάνονται πως διαβατήριο σημαίνει υπηκοότητα, με ότι αυτό συνεπάγεται;

Να υποθέσουμε πως δεν αντιλαμβάνονται ότι με τη δήθεν πρόταση τους, θα αλλοιωθεί ο δημογραφικός χαρακτήρας του πληθυσμού, με τις συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες;

Το μεταναστευτικό δεν θα αντιμετωπιστεί με ακραία ρατσιστική συμπεριφορά και μη υλοποιήσιμες προτάσεις, αλλά ούτε με την πολιτική «μπάτε σκύλοι αλέστε».

Το μεταναστευτικό θα αντιμετωπιστεί με θέσεις, όπως αυτές που καταθέτει η ΕΔΕΚ διαχρονικά και μέρος των οποίων έχει υιοθετηθεί από την παρούσα διακυβέρνηση, με αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες, να καταγράφεται θετικό πρόσημο στην πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση