ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:55
 

Έδωσαν τα χέρια Λεβέντ, Λιλλήκας και Περδίκης

Ελεύθερη Κύπρος ο συνδυασμός με τον οποίο θα κατέλθουν στις ευρωεκλογές

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Με τον συνδυασμό «Ελεύθερη Κύπρος» κατέρχονται στις ευρωεκλογές Συμμαχία Πολιτών, Κίνημα Οικολόγων και ο Τ/κ δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ. Οι τρεις άντρες έδωσαν τα χέρια επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης. Την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να κλειδώσει η εξάδα των υποψηφίων, καθώς τόσο οι Οικολόγοι όσο και η Συμμαχία Πολιτών στοχεύουν να επικυρώσουν τη συμφωνία στα συλλογικά τους όργανα, το πρώτο Σαββατοκυρίακο του Φεβράρη.

Όπως είναι γνωστό, στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχει και ο βουλευτής των Οικολόγων Χαράλαμπος Θεοπέμπτου όπως επίσης και ο αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέας Θεμιστοκλέους. Ο επικεφαλής της συντεχνίας των Τ/κ δασκάλων Σενέρ Ελτσίλ, κάνει τελικώς πίσω, ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες γίνονται ήδη συζητήσεις και επαφές με άλλο πρόσωπο από την Τ/κ κοινότητα ούτως ώστε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. Ανάμεσα στην ονοματολογία, βρίσκονται και δύο δημοσιογράφοι.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Σενέρ Λεβέντ βρέθηκε στη λίστα του Politico ως η μία προσωπικότητα από τις 29 που θα βοηθήσουν στην αναδόμηση και την αναδιαμόρφωση της Ε.Ε. Τόσο στο Κίνημα Οικολόγων, όσο και στη Συμμαχία Πολιτών εκφράζουν αισιοδοξία, πως η «Ελεύθερη Κύπρος» θα αγκαλιαστεί από την πλειοψηφία της κοινωνίας και θα οδηγήσει στην ανάκτηση της μίας από τις έξι έδρες.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X