ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΕΦ: Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία επιλογής νεοσύλλεκτων

Τι αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας

ΚΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο στρατόπεδο Χρ. Σαμάρα στην Αθαλάσσα η διαδικασία επιλογής των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2021 ΕΣΣΟ σε όπλα – σώματα, κλάδους και μονάδες της Εθνικής Φρουράς.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι "η διαδικασία έγινε στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας, Χαράλαμπου Πετρίδη, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου, Δημόκριτου Ζερβάκη, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Αμυνας, Ανδρέα Λουκά, του Διευθυντή Επιτελείου του Υπουργού Άμυνας Συνταγματάρχη, Πάρι Μάρκου και μελών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας.

Η διαδικασία επιλογής πραγματοποιήθηκε με τη χρήση πιστοποιημένου λογισμικού προγράμματος, η βάση δεδομένων του οποίου συμπληρώθηκε από τα στοιχεία που κατέθεσαν ηλεκτρονικά οι νεοσύλλεκτοι στην πλατφόρμα του Υπουργείου Άμυνας.

Η χρήση του λογισμικού διασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «από τα αποτελέσματα της επιλογής προκύπτει ότι πέραν του 70% των νεοσυλλέκτων τοποθετήθηκαν στην 1η φρουρά προτίμησής τους».

Τα αποτελέσματα έχουν διασφαλιστεί από την Επιτροπή Επιλογικής Διαδικασίας και δεν είναι προς κοινοποίηση ενώ οι νεοσύλλεκτοι και οι μονάδες τους θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα κατά την ημέρα της κατάταξής τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Άμυνα  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση