ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαυρογιάννης: Θέλει συνδιαμόρφωση εκλογικού προγράμματος με Οικολόγους

Απηύθυνε κάλεσμα για συστράτευση και συμμαχία

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του ανεξάρτητου υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη, με τον Πρόεδρο και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Κατά τη συνάντηση που διεξήχθη στα γραφεία του Κινήματος, συζητήθηκαν διεξοδικά σειρά θεμάτων που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, αλλά και ζητημάτων που αφορούν κυρίως την προστασία του περιβάλλοντος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και τη διασφάλιση της ευημερίας των ζώων. Παράλληλα, τέθηκε και το ζήτημα της ανάγκης για προάσπιση του φυσικού πλούτου της Κύπρου, με ιδιαίτερη αναφορά στις εξελίξεις γύρω από τη Xερσόνησο του Ακάμα.

Στον εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύχθηκε, διαπιστώθηκε μεγάλη σύγκλιση θέσεων, απόψεων και προτεραιοτήτων, όπως η ανάγκη για την πράσινη μετάβαση μέσα από την αειφόρο ανάπτυξη που θα επιφέρει την ευημερία και την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων με το περιβάλλον.

Ο κ. Μαυρογιάννης, επαναβεβαίωσε την πρόθεση του για συνδιαμόρφωση του εκλογικού του προγράμματος με την πολύτιμη συμβολή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, προκειμένου η πράσινη μετάβαση να διατρέχει οριζόντια όλους τους τομείς διακυβέρνησης. Παράλληλα, επανέλαβε τη θέση του για τη δημιουργία ενός Υφυπουργείου το οποίο θα έχει στις αρμοδιότητες του την προστασία του περιβάλλοντος, τα ζητήματα αειφορίας, πράσινης μετάβασης και της κλιματικής κρίσης με οριζόντιες αρμοδιότητες.

Την ίδια ώρα, ο κ. Μαυρογιάννης, απηύθυνε κάλεσμα για συστράτευση και συμμαχία, σε κάθε πολίτη, που γνοιάζεται και αγωνιά για το μέλλον του τόπου, που οραματίζεται μία Κύπρο πράσινη, ευημερούσα, και που έχει ως προτεραιότητά του την επαναφορά του ήθους στην εξουσία, που θα υπηρετεί ανιδιοτελώς τη χώρα και τους πολίτες της. Όλοι μαζί, να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την αλλαγή, που θα φέρει την πρώτη πράσινη διακυβέρνηση στον τόπο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση