ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εισηγήσεις, ανάγκες και εμπόδια στην προώθηση της ψηφιακής υγείας συζήτησε ο Συλλούρης

Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα βοηθήσουν την Επιτροπή Υγείας της Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση της Παράλληλης Βουλής

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ανταλλαγή απόψεων και υποβολή εισηγήσεων για τις ανάγκες, πρωτοβουλίες και εμπόδια που αφορούν την προώθηση του θέματος της Ψηφιακής Υγείας διεξήχθη κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη με προσωπικότητες και άλλους ειδικούς εμπειρογνώμονες για τα θέματα της Ψηφιακής Υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Συλλούρη και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση της Παράλληλης Βουλής, Αντρέα Σαββίδη και τα μέλη της, συμμετείχε και ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε και σε θέματα που αναδείχθηκαν από την έρευνα που διεξήγαγε η Επιτροπή μέσω ερωτηματολογίου.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα βοηθήσουν την Επιτροπή Υγείας της Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση της Παράλληλης Βουλής στην ετοιμασία σχετικού εγγράφου για κατάθεση στην προσεχή συνεδρία της ολομέλειας της Παράλληλης Βουλής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X