ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ προς ΔΗΣΥ: Δεν θα ανακόψει τις διαρροές του προς το ΕΛΑΜ με αντιακελισμό

Θα έπρεπε να είχε καταλάβει ο Συναγερμός ότι η κασέτα που παίζει τις τελευταίες μέρες δεν πιάνει πλέον, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θα έπρεπε να είχε καταλάβει ο Συναγερμός ότι η κασέτα που παίζει τις τελευταίες μέρες δεν πιάνει πλέον. Ο Συναγερμός δεν θα ανακόψει τις διαρροές του προς το ΕΛΑΜ με αντιακελισμό, αλλά με αυτοκριτική για τη συνεργασία του με την ακροδεξιά καθώς και για τον εξευτελισμό της χώρας τη δεκαετία Αναστασιάδη, απαντά το ΑΚΕΛ στον ΔΗΣΥ. 

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Θα έπρεπε να είχε καταλάβει ο Συναγερμός ότι η κασέτα που παίζει τις τελευταίες μέρες δεν πιάνει πλέον. Ο Συναγερμός δεν θα ανακόψει τις διαρροές του προς το ΕΛΑΜ με αντιακελισμό, αλλά με αυτοκριτική για τη συνεργασία του με την ακροδεξιά καθώς και για τον εξευτελισμό της χώρας τη δεκαετία Αναστασιάδη.

Όσο δε για την Ευρώπη, προφανώς δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ με τον Συναγερμό.

-       Ο Συναγερμός υπερασπίζεται μια Ευρωπαϊκή Ένωση που μετρά 95 εκατομμύρια φτωχούς την ώρα που οι 5 πλουσιότεροι στην Ένωση αυξάνουν την περιουσία τους κατά 6 εκατομμύρια ευρώ την ώρα.

-       Ο Συναγερμός υπερασπίζεται ακόμα την πρόσδεση της ΕΕ με το ΝΑΤΟ και την διοχέτευση δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ στην πολεμική βιομηχανία και στον εξοπλισμό του Ζελένσκι, πράγματα με τα οποία διαφωνεί η μεγάλη πλειοψηφία των Κυπρίων.

-       Όπως ακριβώς δεν δέχεται η πατρίδα και ο λαός μας αυτό που προωθούν οι κυρίαρχες δυνάμεις στην ΕΕ -προεξάρχοντος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος- την κατάργηση του βέτο στη λήψη αποφάσεων, κάτι που θα φιμώσει μια για πάντα τα μικρά κράτη-μέλη, όπως η Κύπρος. 

-       Και τέλος, μένει αναπάντητο γιατί σιώπησαν στην Πινδάρου μπροστά στην δρομολογούμενη ευρωπαϊκή συνεργασία της Δεξιάς με την Ακροδεξιά, όπως εξήγγειλε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δηλαδή τον ερχόμενο μήνα ο Συναγερμός θα ξανασυνεργαστεί με το ΕΛΑΜ, πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Είναι πάντως φανερό ότι η ηγεσία του Συναγερμού, της κας Δημητρίου και του κου Δίπλαρου, πάντα υπό την κηδεμονία Αναστασιάδη, επιδιώκει την πόλωση γιατί τελεί υπό πανικό. Εντούτοις, δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση