ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανακηρύχθηκαν οι αξιωματούχοι Τ.Α. στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου

ΚΥΠΕ

Στην ανακήρυξη των εκλεγμένων αξιωματούχων τοπικής αυτοδιοίκησης στην εκλογική περιφέρεια Πάφου, προχώρησε σήμερα ο Εφορος της περιφέρειας, Γιώργος Χρυσαφίνης.

ΕΟΑ Πάφου

Ο κ. Χρυσαφίνης προχώρησε πρώτα στην ανακήρυξη του Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη στην προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου. Ο κ. Χρυσαφίνης ανέφερε πως με βάση τα στοιχεία της Υπηρεσίας Εκλογών και την καταμέτρηση στο 100%, ο Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης εξασφάλισε 17.965 ψήφους ή ποσοστό 41,9%.

Ο κ. Πιττοκοπίτης, ο οποίος υποστηρίχθηκε από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ, μετά την ανακήρυξη του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου, αλλά και όλης της δημόσιας υπηρεσίας για τον τρόπο που χειρίστηκαν την εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουνίου.

Δήμαρχοι Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου 

Ακολούθως ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου ανακήρυξε Δήμαρχο Πάφου τον Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος εξασφάλισε, όπως είπε, τις πιο έγκυρες ψήφους με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ο κ. Φαίδωνος εξασφάλισε ποσοστό της τάξης του 60,3%. Στον Δήμο Ανατολικής Πάφου ο κ. Χρυσαφίνης προχώρησε στην ανακήρυξη του Νίκου Παλιού, ο οποίος εξασφάλισε το 42,93% λαμβάνοντας 2.580 ψήφους. Στον Δήμο Ακάμα τον Μαρίνο Λάμπρου. Ο κ. Λάμπρου εξασφάλισε ποσοστό 74,1% και 2.417 ψήφους. Στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς ανακηρύχτηκε ο Γιώτης Παπαχριστοφή. Σημειώνεται πως ο κ. Παπαχριστοφή εξασφάλισε ποσοστό 52,3% και 2.248 ψήφους.

Αντιδήμαρχοι εκλογικής περιφέρειας Πάφου

Αντιδήμαρχος Πάφου ανακηρύχθηκε ο  Άγγελος Ονησιφόρου, ο οποίος εξασφάλισε 3.559 ψήφους ή ποσοστό 23,1%. Στο δημοτικό διαμέρισμα Γεροσκήπου του Δήμου Ανατολικής Πάφου Αντιδήμαρχος ανακηρύχτηκε ο Ανδρέας Σιήκκης.

Στο δημοτικό διαμέρισμα Κονιών ο Κυριάκος Κυριάκου. Στο δημοτικό Διαμέρισμα Τίμης ο Γεώργιος Πολυκάρπου. Στο δημοτικό Διαμέρισμα Αγίας Μαρινούδας ο Χαράλαμπος Σάββα και στο δημοτικό Διαμέρισμα Αχέλειας ο Νεόφυτος Στυλιανού.

Στο δημοτικό διαμέρισμα Πέγειας του Δήμου Ακάμα την αντιδημαρχία εξασφάλισε ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Στο δημοτικό διαμέρισμα  Κάθηκα ανακηρύχτηκε ο Χαράλαμπος Φυλακτού, στο δημοτικό διαμέρισμα Ίνειας ο Γιάγκος Τσίβικος, στο δημοτικό διαμέρισμα Κάτω Αρόδων η Ελένη Ανδρέου, στο δημοτικό διαμέρισμα Κισσόνεργας ο Νικόλαος Θεοδοσίου.

Στο δημοτικό διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς ανακηρύχτηκαν Αντιδήμαρχος ο Γιώργος Γεωργίου-Ζορμπάς, στο Δημοτικό διαμέρισμα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς ο Ευαγγέλου Πάτροκλος, στο δημοτικό διαμέρισμα  Ανδρολύκου ο Χασσάν Εσκούλ, στο δημοτικό διαμέρισμα Αργάκας ο Σπύρος Πελοπίδας, στο δημοτικό διαμέρισμα Γυαλιάς ο Μάριος Νικόλα. Ακολούθως στο δημοτικό διαμέρισμα Δρούσειας ανακηρύχτηκε ο Κουππάρης Σωτήρης, στο δημοτικό διαμέρισμα Κρήτου Τέρα ο Δέρβης Χαραλάμπους, στο δημοτικό διαμέρισμα Νέου Χωρίου ο Γεώργιος Νεοφύτου. Στο δημοτικό διαμέρισμα Πελαθούσας ο Κυριάκος Σίμου. Στο δημοτικό διαμέρισμα Πωμού ο Ανδρέας Διονυσίου, στο δημοτικό διαμέρισμα Τέρρας ανακηρύχτηκε ο Άριστος Μαρκίτσης και στο δημοτικό διαμέρισμα Χρυσοχού ο Ανδρέας Κουνιαϊδης.

Ανακηρύχθηκαν άνευ εκλογής 4 Αντιδήμαρχοι στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου

Συγκεκριμένα στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου έχουν ήδη ανακηρυχτεί τέσσερις Αντιδημάρχοι, σύμφωνα με τον Έφορο Εκλογικής Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, είπε στο ΚΥΠΕ, έχουν εκλεγεί χωρίς ανθυποψήφιο ο Στεφάνου Ματθαίος, Αντιδήμαρχος Πάνω Αρόδων του Δήμου Ακάμα, ο Πανάρης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Ακουρσού του Δήμου Ακάμα, ο Ανδρέου Πρόδρομος, Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Μακούντα στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς και ο Χριστάκης Γερασίμου, Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Νέων Δημμάτων, επίσης, του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Ανακήρυξη Δημοτικών Συμβούλων

Στις 23 θέσεις των Δημοτικών συμβούλων του Μητροπολιτικού Δήμου Πάφου ανακηρύχτηκαν με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ η Μαριέλα Θεοφάνους με 697 ψήφους, ο Χαράλαμπος Σιαηλής με 592 ψήφους, ο Κώστας Δίπλαρος με 566 και ο Παύλος Λεριός με 370 ψήφους.

Με το Δημοκρατικό κόμμα που εξασφάλισαν τέσσερις έδρες ανακηρύχτηκαν η Αγάθη Σαββίδου με 937 ψήφους, ο Γιάννης Κουλουντής με 923 ψήφους, η Ανθή Λεωνίδου Στρόππου με 595 ψήφους και ο Αντώνης Χριστοδούλου με 487 ψήφους.

Με τη Δημοκρατική Παράταξη που εξασφάλισε δύο έδρες ανακηρύχτηκαν ο  Νικόλαος Κεσίδης με 338 ψήφους και ο Ευκλείδης Αμβροσιάδης με 326 ψήφους.

Με τον Δημοκρατικό Συναγερμό ανακηρύχτηκαν οι Λίνος Τσοκκάς με 1305 σταυρούς προτίμησης, ο Χουάν Τζιάνγκ με 1279 ψήφους, η Νίνα Γκαρακλίδου με 1008 ψήφους, ο  Γιώργος Δημητριάδης με 994 ψήφους, ο Γιώργος Πίτρος με 920 ψήφους, ο Κώστας Ζαμπυρίνης με 781 ψήφους, ο Ηλίας Σατολιάς με 780 ψήφους και ο Κώστας Λοΐζίδης με 751 ψήφους αφού εξασφάλισαν οκτώ έδρες.

Η ΕΔΕΚ εξασφάλισε δύο έδρες και ανακηρύχτηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι στον Δήμο Πάφου οι Παναγιώτης Βορκάς και Φίλιππος Φιλίππου. Στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ανακηρύχτηκε ο Κυριάκος Σάββα με 188 ψήφους. Με την Κίνηση Ανθρώπινη Πόλη, ανακηρύχτηκε ο Ανδρέας Γρηγοριάδης με 109 ψήφους και με την Κίνηση Σωτηρία της Πάφου ανακηρύχτηκε ο Μιχάλης Χατζημιτσής.

Στον Δήμο Ανατολικής Πάφου Δημοτικό Διαμέρισμα Γεροσκήπου ανακηρύχτηκαν ο Κυριάκος Ανδρέου που εξασφάλισε 355 ψήφους και ο Γιώργος Λεωνίδα που εξασφάλισε 343 ψήφους. Στο Δημοκρατικό Κόμμα  ανακηρύχθηκαν οι  Μάριος Χατζημιτσής με 258 ψήφους και Γεωργούλα Χριστοφή με 193 ψήφους. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό ανακηρύχτηκαν ο Αναστάσης Τσαππής με 289 ψήφους και ο Παρασκευάς (Σκεύος) Σαββίδης με 254 ψήφους. Στην  ΕΔΕΚ ανακηρύχτηκε  ο Ευάγγελος Αθανασίου με 279 ψήφους και με την Κίνηση Σωτηρία της Πάφου ανακηρύχτηκε ο Θανάσης Ζέρβας με 188 ψήφους. 

Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κονιών με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ ανακηρύχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος η Φανή Αναστασίου, με το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ΕΛΑΜ ο Μιχάλης Κουντουρέσιης.

Στο Δημοτικό διαμέρισμα Τίμης ανακηρύχτηκαν με το ΑΚΕΛ ο Σωτήρης Παλλάρης με 214 ψήφους.

Στο Δήμο Ακάμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πέγειας ανακηρύχτηκε με το ΑΚΕΛ ο Όμηρος Ψαλτάς με 176 ψήφους, στο  Δημοκρατικό κόμμα ανακηρύχτηκε ο Σάββας Θεοδοσίου με 197 ψήφους. Επίσης με τον Δημοκρατικό Συναγερμό ανακηρύχτηκαν οι Σάββας Ζαχαρία και Στέφανος Χρυσοστόμου. Στην ΕΔΕΚ ανακηρύχτηκε ο Στέλιος Κόνικκος με 85 ψήφους.

Στον Δημοτικό διαμέρισμα Ίνειας ανακηρύχτηκε δημοτικός σύμβουλος ο Νίκος Παλατές με 114 ψήφους με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ. Στο δημοτικό διαμέρισμα Κάθηκα ανακηρύχτηκε ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μαλλουρής με το ΑΚΕΛ.

Στο δημοτικό διαμέρισμα Κισσόνεργας ανακηρύχτηκε ο Στέλιος Ξενοφώντος με ΑΚΕΛ, ο Γιώργος Κωνσταντίνου με την ΕΔΕΚ.

Στο Δήμο Πόλης Χρυσοχούς δημοτικό διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς με το ψηφοδέλτιο των Ενωμένων Δημοτών ανακηρύχτηκε Χρύσανθος Παφίτης. Στο δημοτικό διαμέρισμα Αργάκας ο Χριστοφή Χριστοδούλου με τους ανεξάρτητους.

Προέδροι Κοινοτικών Συμβουλίων εκλογικής περιφέρειας Πάφου

Ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου ανακήρυξε προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων στον Άγιο Γεώργιο Πάφου τον Ανδρέα Χαραλάμπους. Στον Άγιο Δημητριανό τον Δημήτρη Διονυσίου. Στον Άγιο Νικόλαου Πάφου τον Ανδρέα Νεοκλέους. Στην Αμαργέτη τον Αλέξανδρο Νικολάου. Στην Αναδιού τον Σταύρο Φράγκου. Στην Αναρίτα τον Μιχάλη Νικάνδρου. Στην Αξύλου τον Φώτη Πισιάρα. Στην Άρμου την Ερατώ Ιωάννου. Στη Γαλαταριά τον Αχιλλέα Κυριάκου. Στη Γιόλου ο Χριστάκης Παπανικολάου. Στο Γουδί ο Αντωνιάδης Νεοπτόλεμος. Στην Ελεδιώ ο Τάκης Παπασάββα. Στην Έμπα ο Μάριος Μεταξά. Στην Επισκοπή Πάφου ο Βρυώνης Βρυώνη. Στη Θελέτρα ο Ανδρέας Παύλου. Στην Καλλέπεια ο Χριστάκης Χρυσοστόμου. Στην Κανναβιού ο Αβράαμ Αβράαμ. Στις Κέδαρες ο Ιωάννου Γρηγόρης. Στα Κελοκέδαρα ο Ιγνατίου Χριστάκης. Στην Κινούσα ανακηρύχτηκε ο Μιχαήλ Σολομών, στην Κοίλη ο Ευθυμίου Μιχαλάκης, στην Κοιλίνια ο Χρυσόστομος Δημητρίου, στα Κούκλια ο Χριστόδουλος Κάιζερ, στη Λάσα η Σταυρούλα Ιωάννου, στη Λεμόνα ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, στη Λετύμπου ο Κώστας Χατζησολωμού, στη Λυσό ο Γεώργιος Ιωάννου, στα Μαμώνια ο Ανδρέας Φαίδωνος, στα Μαντριά Πάφου ο Χρήστος Μιχαηλίδης, στη Μαραθούντα ο Ντίνος Νεοφύτου. Ακόμη στο Μέσα Χωριό ο Νεόφυτος Άσσος, στη Νατά ο Σταύρος Ιωσηφίδης, στην Παναγιά ο Σάββας Νικολάου, στην Πενταλιά ο Χαράλαμπος Ιωάννου, στην Περιστερώνα ο Ανδρέας Καπονίδης, στο Πολέμι ο Πολύκαρπος Πολυκάρπου, στο Πραιτώρι ο Ιωάννης Λοϊζου, στη Σαλαμιού ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, στη Σίμου ο Ανδρέας Αθανασίου, στη Σταυροκόννου η Ελένη Καμαρλίγκου, στο Στρουμπί ο Δημητράκης Ππαλάς, στην Τάλα ο Ιωάννης Κόνικκος, στην Τσάδα ο Μάριος Ιωάννου, στη Φασούλα η Μαρία Χρίστου, στη Χλώρακα ο Νικόλας Λιασίδης, στα Χολέτρια ο Χαράλαμπος Πάζαρος, στη Χούλου ο Μάριος Λαζάρου, στο Ψάθι ο Μιχάλης Κυριάκου.

Ανακήρυξη 29 κοινοταρχών χωρίς ανθυποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια Πάφου

Στην ανακήρυξη ως εκλεγέντων των Προέδρων και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων άνευ ανθυποψηφίου στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου, έχει προχωρήσει ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Γιώργος Χρυσαφίνης. Στην εκλογική περιφέρεια, 29 κοινοτάρχες ανακηρύχτηκαν χωρίς ανθυποψήφιο και 27 μέλη κοινοτήτων, τα οποία δεν είχαν ανθυποψήφιο.

Κοινοτάρχης Φύτης ανακηρύχθηκε ο Κυριάκος Σωτηρίου και μέλη ΚΣ οι Ιάκωβος Αλεξάνδρου, Ταμάζι Αντιασβίλη, Χριστάκης Σωτηρίου και Ιωάννα Χριστοδούλου.

Στη Χόλι κοινοτάρχης ανακηρύχθηκε ο Ηλίας Σάββα και μέλη Κ.Σ. ο Μιχάλης Βασίλη, Όμηρος Γαβριήλ, Κυριακού Σάββα και Γιαννάκης Χαραλάμπους. Στο Ψάθι εξελέγησαν μέλη οι Ευαγόρας Ευριπίδου. Χριστόφορος Κολιός, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Δημήτρης Τίλλευ. Στην Τραχυπέδουλα εξελέγη κοινοτάρχης ο Γιαννάκης Ιωάννου και μέλη οι Μάριος Γιάγκου, Χρυστάλλα Θεοδώρου, Χαράλαμπος Περικλέους και Γιώργος Πετρίδης. Στην Τρεμιθούσα εξελέγη κοινοτάρχης ο Χριστοφής Πέτρου και μέλη ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, ο Χρυσόστομος Μακρής, ο Ιάσων Νεοφύτου, η Ευαγγελία Πέτρου, ο Σωτήρης Χαραλάμπους και η Μαρία Χατζηχριστοδούλου. Στη Φιλούσα Κελοκεδάρων εξελέγη κοινοτάρχης ο Ανδρέας Ανδρέου και μέλη η Ζωίτσα Αλεξάνδρου, Μαρίνος Μιχαλάκης, Γιώργος Νικολαϊδης και Χριστόδουλος Ν. Χριστοδούλου.

Στη Φιλούσα Χρυσοχούς ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης η Αδούλλα Κωνσταντίνου και μέλη η Μαρούλα Ζαλούμη, Ανδρέας Λεβέντης. Στη Μεσόγη ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης ο Νικόλαος Αρέστη. Στη Μηλιά κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Νικόλαος Γρηγορίου και μέλη η Στέφανη Αναστασίου, ο Χαράλαμπος Γρηγορίου, ο Αντώνιος Θεοδοσίου και η Μαρία Ταλαττίνη.

Στη Μηλιού κοινοτάρχης εξελέγη η Ευανθία Χρυσάνθου και μέλη η Ειρήνη Κοντεμενιώτη, ο Ιάκωβος Παπαλουκά, ο Γιώργος Χαριλάου και ο Χριστάκης Χριστοδούλου. Στο Μούσερε κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Ιωάννα Μελετίου, και μέλη ο Γιαννάκης Μελετίου, η Χριστιάνα Μιχαήλ και η Ελισάβετ Φαίδωνος. Στα Νικόκλεια κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Βασιλική Κανάρη και μέλη ο Γιαννάκης Κανάρη, η Ειρήνη Μιχαήλ, η Ευδοξία Παναγιώτου και ο Σταύρος Παπαγαθοκλέους.

Στο Πολέμι ανακηρύχτηκαν μέλη ο Δημητρίου Κωνσταντίνος, Ιωάννου Χάρης, Νίκος Καλογήρου, Νικοφόρου Σπύρος, Παπαπολυδώρου Πολύδωρος Χρίστος Χριστάκη.

Στο Πραστειό κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Αριάδνη Καραγιάννη και μέλη ο Ιωάννης Καραγιάννη, ο Κώστας Καραγιάννης, η Μαρίνα Καραγιάννη και η Ανδρούλλα Χριστοδούλου.

Στο Σκούλλι κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Πέτρος Χριστοδούλου και μέλη ο Σταύρος Σταύρου, ο Χριστόδουλος Στυλιανού, ο Γιώργος Σωκράτους και ο Νίκος Χριστοδούλου.

Στην Στενή ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης ο Ηλίας Λαμπίδης και μέλη ο Μιχαλάκης Κότζας, Αλέξης Κουντουριώτης, Παναγιώτης Μιχαήλ και Χριστάκης Χριστοφή.

Στα Μέσανα κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Περικλής Μασακάρης.

Στην Κρήτου Μαρότου κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Λεωνίδας Παπασπύρου, και μέλη ο Περικλής Θεοδώρου, ο Ανδρέας Σοφρώνη, η Νίκη Φρίξου και ο Βάσος Χρίστου.

Στη Λέμπα κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Θουκιδίδης Χρυσοστόμου και μέλη ο Ανδρέας Γεωργίου, η Ευρούλα Ευριπίδου, ο Ευστάθιος Ευσταθίου, η Εμμανουέλλα Ζωνιά και η Σοφία Θεοδοσίου.

Στην Λυσό μέλη ανακηρύχτηκαν ο Γιαννάκης Γεωργίου, ο Ιωσήφ Ιωσήφ, ο Χριστάκης Ρουβάνιας και ο Δημήτριος Τριφύλλης.

Στη Δρυνιά κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Χριστάκης Γεωργίου και μέλη ο Ανδρέας Βασιλείου, ο Χριστόδουλος Ττοουλής, η Ηλέκτρα Χαραλάμπους και ο Παναγιώτης Χαραλάμπους.

Στην Ελεδιώ μέλη ανακηρύχτηκαν ο Κώστας Ζήνωνος, ο Γεώργιος Παπασάββα, ο Σάββας Παπασάββα και ο Κύρος Πηλακούρης.

Στο Κιδάσι κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Ειρήνη Βαρέλια και μέλη η Ειρήνη Βορκά, ο Ειρηναίος Βορκάς, ο Χρίστος Βορκάς και η Γιαννούλα Παλάσκα.

Στην Κούρδακα ανακηρύχτηκε ο Κώστας Χριστοδούλου κοινοτάρχης και μέλη ο Νίκος Γεωργίου και η Κυριακούλα Χριστοδούλου.

Στην Αγία Βαρβάρα ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης ο Πέτρος Τσιακκούρης και μέλη η Γαλάτεια Ανδρέου, Ανδρέας Καλλή, Νίκος Παπασάββα και Χάρης Σωτηρίου. Στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Μάριος Στυλιανού. Στον Άγιο Ιωάννη ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης ο Γεώργιος Γαβριήλ και μέλη ο Ιάκωβος Κυριάκου, ο Πανίκος Κυριάκου, ο Ηλίας Σεργίου και ο Αντώνης Στυλιανού. Στην Κάτω Ακουρδάλεια, κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Βλαδίμηρος Θεοδοσίου και μέλη ο Μαρίνος Ιωαννίδης, η Ξάνθη Πετρίδη, ο Βύρων Σοφοκλέους και Ιρις Ταλιαδώρου.

Στην Πάνω Ακουρδάλεια ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης η Ελισάβετ Παφίτη και μέλος ο Γεώργιος Ρουσουνίδης.

Στην Αρμίνου κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Μάριος Γιαννάκη. Στην Αρχιμανδρίτα κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Χριστόδουλος Νεοκλέους. Στην Ασπρογιά κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Αγγέλα Χαραλάμπους Γεωργίου. Στην Δρύμου κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Σωκράτης Σωκράτους και μέλη ο Αλκιβιάδης Αλκιβιάδους, Δημήτρης Αριστοδήμου, Αριστοτέλης Παπαριστοδήμου και Δημήτρης Τζαβέλλας.

Ανακήρυξη Σχολικών Εφόρων  στους τέσσερις Δήμους της Επαρχίας Πάφου

Στον Δήμο Πάφου ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου προχώρησε στην ανακήρυξη σχολικών εφόρων από το ΑΚΕΛ την Άννη Γιαννίκου και  Αννίτα Ταλιώτου, με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ Κωστάκη Μιχαήλ και Μέλιο Ταμπουτσιάρη. Με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ Γιώργο Γεωργίου και Μιχάλη Μιχαηλίδης, με την ΕΔΕΚ τον Μιχάλη Χαραλάμπους. Συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό Δήμο Πάφου από δύο έδρες εξασφαλίζουν ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΑΚΕΛ και μια η ΕΔΕΚ.  

Στο Δήμο Ανατολικής Πάφου τρεις έδρες εξασφαλίζει το ΑΚΕΛ και ανακηρύχτηκαν η Σκεύη Ευσταθίου, Τασούλα Παναγιώτου και Άντρη Αναστασίου. Δυο έδρες εξασφαλίζει το ΔΗΚΟ και ανακηρύχτηκαν  οι Κούλα Χριστοδούλου- Προκοπίου και Ελένη Τσιακκούρη.

Ο Ανδρέας Αχιλλέως ανακηρύχτηκε με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ το οποίο καταλαμβάνει μία έδρα και με την ΕΔΕΚ ανακηρύχτηκε η Γεωργία Θεμιστοκλέους.

Στο Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς ανακηρύχτηκαν από το ΑΚΕΛ ο Πανίκος Χαραλάμπους, Παύλος Χαραλάμπους και η Ευλογία Νεοφύτου. Από τον ΔΗΣΥ ανακηρύχτηκαν οι Λάζαρος Κούππας, Ευτυχία Χατζηγεωργίου-Ευσταθίου και Νεόφυτος Παπαχριστοδούλου. Επίσης με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ ανακηρύχτηκε ο Πάμπος Ευθυμίου.

Στον Δήμο Ακάμα με τον ΔΗΣΥ που εξασφαλίζει τρεις έδρες ανακηρύχτηκαν  η Άντρη Γαβριήλ, Χριστίνα Νεοφύτου και Δήμητρα Αυπαυλίτη. Με το ΑΚΕΛ που έχει επίσης εξασφαλίσει τρεις έδρες ανακηρύχτηκαν η Μαρία Πέτρου -Κίτση, ο Λευτέρης Καλικάς και ο Κυριάκος Κυριάκου. Την έδρα του ΔΗΚΟ καταλαμβάνει η Μαρία Χαραλάμπους- Ανδρέου.

Πανέτοιμος να αρχίσει δουλειά δηλώνει ο εκλεγμένος Πρόεδρος ΕΟΑ Πάφου

Την ετοιμότητα του να αρχίσει δουλειά για έναν ευέλικτο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης, για τον οποίο το σύνολο των συνεπαρχιωτών του θα νιώθουν περήφανοι, εξέφρασε ο πρώτος Πρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, σε δήλωσή του μετά την ανακήρυξη του σήμερα, στην Πάφο.

Παράλληλα εξέφρασε την απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση του προς τους συνεπαρχιώτες του για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του στις πρόσφατες εκλογές.

Ευχαρίστησε ακολούθως το Δημοκρατικό Κόμμα για την στήριξη προς το πρόσωπο του, το ΑΚΕΛ καθώς και "πολλούς φίλους και συναγωνιστές από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, την ΕΔΕΚ, την Δημοκρατική Παράταξη, τους Οικολόγους αλλά και από ανένταχτους και ανώνυμους πολίτες" που τον στήριξαν.

Ευχαρίστησε επίσης τη νεολαία που στάθηκε δίπλα του "για να πάρουμε την Πάφο μπροστά στην νέα εποχή, της ανάπτυξης, της προόδου, της ευημερίας και της καινοτομίας", όπως είπε.

Ο κ. Πιττοκοπίτης μετά την ανακήρυξή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του και προς το προσωπικό της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου αλλά και όλης της δημόσιας υπηρεσίας για τον τρόπο που χειρίστηκαν την εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουνίου.

Η τελετή ανακήρυξης έγινε στο αμφιθέατρο των νέων Κυβερνητικών Κτιρίων από τον Έφορο Εκλογών αναπληρωτή Έπαρχο Πάφου Γιώργο Χρυσαφίνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση