ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανακηρύχθηκαν οι αξιωματούχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας

Υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για τον νέο ΕΟΑ Λευκωσίας ο Κωνστατίνος Γιωρκάτζης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανακηρύχθηκαν σύμφωνα με τη νενομισμένη διαδικασία οι εκλεγέντες Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σχολικοί Έφοροι, Κοινοτάρχες και μέλη των κοινοτικών συμβουλίων της επαρχίας Λευκωσίας.

Τους νεοεκλεγέντες τοπικούς άρχοντες ανακήρυξε ο Έφορος Εκλογής Λευκωσίας Ανδρέας Χατζηπάκκος, σε τελευτή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Συνεδριακό Κέντρο, το οποίο ήταν κατάμεστο τόσο από τους πολυάριθμους εκλεγέντες όσο και από τους συγγενείς και φίλους τους. Στη τελετή παρευρέθηκαν επίσης Προέδροι κομμάτων και Βουλευτές.

Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας ανακηρύχθηκε ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Στο τιμόνι του Δήμου Λευκωσίας θα βρίσκεται μετά τη σημερινή ανακήρυξή του ο Χαράλαμπος Μπρούντζος.

Δήμαρχος Στροβόλου ανακηρύχθηκε ο Σταύρος Σταυρινίδης.

Στο Δήμο Λακατάμιας-Τσερίου, ανακηρύχθηκε η επανεκλεγείσα η Φωτούλα Χατζήπαπα.

Στον Δήμο Λατσιών-Γερίου νέος Δήμαρχος ανακηρύχθηκε ο Χρίστος Πιτταράς.

Στον Δήμο Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου, νέος Δήμαρχος ανακηρύχθηκε ο Σταύρος Χατζηγιάννης.

Στους κατεχόμενους Δήμους της Επαρχίας Λευκωσίας Δήμαρχοι εκλέγονται για τη Μόρφου ο Βίκτωρ Χατζηαβραάμ και για την Κυθραία ο Μάριος Ζαμπακίδης.

Στον Δήμο Λευκωσίας, αντιδήμαρχοι ανακηρύχθηκαν στη Λευκωσία ο Χρύσανθος Φάκας, στην Αγλαντζιά ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, στην Έγκωμη ο Πανίκος Κωνσταντίνου, στον Άγιο Δομέτιο ο Κωνσταντίνος Γιάγκου.

Στον Δήμο Στροβόλου αντιδήμαρχος ανακηρύχθηκε η Στέλλα Σουρμελή.

Για το Δήμος Λακατάμιας – Τσερίου ανακηρύχθηκαν στη Λακατάμια νέος αντιδήμαρχος ο Άλκης Αλκιβιάδης και στο Τσέρι ο Μιχάλης Ξυψιτής. Στην Ανθούπολη η Φρόσω Αρμοστή.

Στον Δήμο Λατσιών-Γερίου, αντιδήμαρχοι ανακηρύχθηκαν στα Λατσιά ο Κυπριανός Φιλίππου και στο Γέρι ο Νεόφυτος Παπαλαζάρου.

Στον Δήμο Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου, νέος αντιδήμαρχος για το Δάλι εκλέγεται ο Τζόζεφ Βασιλείου και για το Πέρα Χωριό Νήσου ο Ανδρέας Ανδρέου. Στην Αλάμπρα αντιδήμαρχος ανακηρύχθηκε η Πόπη Κωνσταντίνου Τσιοπάνη και στα Λύμπια ο Παντελής Ξυνιστέρης. Για τη Νήσου και την Ποταμιά, οι Κυριάκος Πογιατζής και Ιωάννης Μηνά αντίστοιχα, ανακηρύχθηκαν στη θέση του Αντιδημάρχου.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηπάκκος ανακήρυξε τα μέλη των σχολικών Εφορειών, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Κοινοτάρχες και τα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για τον νέο ΕΟΑ Λευκωσίας ο Κωνστατίνος Γιωρκάτζης

Σε δηλώσεις του μετά την επίσημη ανακήρυξή του από τον Έφορο Εκλογής Λευκωσίας Ανδρέα Χατζηπάκκο, ο κ. Γιωρκάτζης ανέφερε ότι προσήλθε στην τελετή με ανάμεικτα συναισθήματα γιατί πριν από λίγες ώρες υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του δημάρχου Λευκωσίας μετά από δωδεκάμιση χρόνια.

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο δημοτικό συμβούλιο Λευκωσίας, το Συμβούλιο Αποχετέυσεων Λευκωσίας, το Κέντρο Έρευνας CYENS και την Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας που τον στήριξαν τα 12,5 αυτά χρόνια ώστε να καταφέρουν όλοι μαζί ως ομάδα, να υλοποιήσουν τα έργα που άλλαξαν την πόλη.

Την ίδια ώρα δήλωσε περήφανος και υποσχέθηκε ότι από 1η Ιουλίου θα οικοδομήσουν τον νέο Επαρχιακό Οργανισμό, κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο. Αλλά όπως είπε, με ομαδική εργασία, σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή θα οικοδομήσουν ένα οργανισμό δίπλα στον πολίτη, δίπλα στην κάθε κοινότητα και δήμο, που θα μπορεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες προς τον πολίτη έγκαιρα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς τον πολίτη. Που να μπορεί, όπως είπε, «να ικανοποιεί τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών και τέλος να μπορεί να διεκδικεί, όχι μόνο για τις αρμοδιότητες που προνοούνται στη νομοθεσία, αλλά και για όλα τα δίκαια αιτήματα της Επαρχίας».

Ερωτηθείς κατά πόσο όντως θα μειωθούν τα τέλη μετά τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως τα σκύβαλα, ο κ. Γιωρκάτζης είπε ότι αυτός είναι ο στόχος. Ωστόσο, πρόσθεσε, η ερώτηση αυτή αφορά τους Δήμους.

Προύντζος: Προτεραιότητα η αποτελεσματική υλοποίηση της μεταρρύθμισης

Σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της τελετής της Ανακήρυξης Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, ο κ. Προύντζος είπε ότι ανάμεσα στους πρώτους στόχους του είναι να υπάρξει μια εποικοδομητική συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού σημείωσε «δεν είναι προσπάθεια μόνο του ενός, αλλά μια συλλογική προσπάθεια».

Ανέφερε πως πρέπει να κοιτάξουν τις ακριτικές περιοχές της Λευκωσίας, οι οποίες «βιώνουν ένα οικονομικό μαρασμό», για να σημειώσει ότι περιοχές όπως ο Άγιος Δομέτιος, η Παλλουριώτισσα «παρουσιάζουν μια εικόνα, η οποία νομίζω δεν ικανοποιεί κανένα».

Αντίθετα, πρόσθεσε «υπάρχουν κάποιες περιοχές, οι οποίες παρουσιάζουν μια δυναμική όπως η Έγκωμη και η Αγλαντζιά και θέλουμε να συνεχίσει αυτή η αναπτυξιακή δυναμική».

Ο κ. Προύντζος είπε ακόμα ότι πρέπει να διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων, η καθαριότητα, ο φωτισμός, η ασφάλεια της πόλης και η καθημερινότητά των δημοτών.

Σύμφωνα με τον νέο Δήμαρχο Λευκωσίας «από σήμερα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το 2026, που η Λευκωσία θα φιλοξενήσει την προεδρία της ΕΕ», για να τονίσει πως «δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο».

«Δεν σας κρύβω ότι ήδη έχω ξεκινήσει τις επαφές μου, προκείμενου πριν ακόμα αναλάβουμε να είμαστε πλήρως ενήμεροι, για τα όσα βρίσκονται σε εξέλιξη, ούτως ώστε από την πρώτη μέρα να παράγουμε έργο», είπε.

Ερωτηθείς ποια η μεγαλύτερη πρόκληση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανέφερε πως «η μεταρρύθμιση είναι σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκληση, γιατί στη Λευκωσία η μεταρρύθμιση έχει νόημα».

Μιλάμε, συνέχισε, «για μια τεράστια περιφέρεια 112 χιλιάδων, επομένως θέλουμε να πετύχει το στοίχημα και γιατί όχι τα επόμενα χρόνια να διευρύνουμε τη μεταρρύθμιση».

Είπε επίσης πως θεωρεί σημαντική τη συνεργασία με τους άλλους Δήμους της μείζονος Λευκωσίας, γιατί πολλά από τα προβλήματα αφορούν το σύνολο των δημοτών της πόλης.

Πόλη πρότυπο θα γίνει ο Δήμος Λατσιών-Γερίου, λέει ο Χρ. Πιτταράς

Ο κ. Πιτταράς ευχαρίστησε όλους τους δημότες που τον ψήφισαν. «Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν κόμματα υπάρχουν μόνο τα προβλήματα τα οποία καλούμαστε να επιλύσουμε», είπε. Είμαστε εκεί, πρόσθεσε, «για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που είχαμε κάνει στον Δήμο Λατσιών την οποία θα πάρουμε και στο δημοτικό διαμέρισμα Γερίου ούτως ώστε να παραδώσουμε στους επόμενους μια πόλη πράσινη, περιβαλλοντικά υπεύθυνη μια πόλη που όσοι κατοικούν θα χαίρονται που ζουν εκεί και όσοι την επισκέπτονται θα χαίρονται γιατί την επισκέπτονται, πόλη-πρότυπο για όλη την Κύπρο».

Σημείωσε ότι στο πρόγραμμα του έχει έργα. «Από όλα αυτά τα έργα αναμένω ότι τουλάχιστον από τα μισά θα υλοποιηθούν. Θα χρησιμοποιήσουμε την πείρα μας, τις διασυνδέσεις μας που έχουμε με τα κέντρα εξουσίας, με τα Υπουργεία, τους Γενικούς Διευθυντές ούτως ώστε να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα οι άδειες οι οποίες περιμένουμε για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τα συγκεκριμένα έργα στους δημότες μας», ανέφερε.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι «η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να ανεβάσουμε ακόμα πιο υψηλά τον Δήμο μας από εκεί που είναι τώρα. Είναι σε ένα καλό επίπεδο αλλά θέλουμε να τον ανεβάσουμε σε ένα επίπεδο το οποίο θα είναι αξιοζήλευτο για όλη την Κύπρο». «Έχω ένα πολύ καλό Δημοτικό Συμβούλιο, γνωρίζω σχεδόν όλους όσοι έχουν εκλεγεί. Θεωρώ ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία κι αυτό θα είναι προς όφελος των δημοτών», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς τι θα πράξει για τις συχνές πυρκαγιές που προκαλούνται στην βιομηχανική Γερίου, είπε ότι θα ληφθούν οι φάκελοι των εργοστασίων τα οποία βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή Γερίου, για έλεγχο. Επίσης, θα εφαρμοστεί η νομοθεσία για ασφάλεια και υγεία.

«Θα προχωρήσουμε με καθαριότητα στον χώρο, των χωραφιών που είναι γύρω, να δούμε πού υπάρχουν επικίνδυνα σημεία που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιές. Έχω μελετήσει την περιοχή, γνωρίζω πού είναι οι εστίες που τρεις και τέσσερις φορές έχουν γίνει πυρκαγιές και θα προχωρήσουμε να επιβάλλουμε τον νόμο εκεί που υπάρχει και όπου δεν υπάρχει να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας ούτως ώστε να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον», συμπλήρωσε.

Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, λέει η Δήμαρχος Λακατάμιας-Τσερίου

Σε δηλώσεις της, μετά από την τελετή Ανακήρυξης Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, η κ. Χατζήπαπα ανέφερε πως «πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα του κάθε ενός στο συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο μπορεί να αποδώσει όσο το δυνατόν περισσότερο».

Ανέφερε πως έχει επίγνωση των καθηκόντων της και της δυσκολίας που την αναμένει, για να προσθέσει πως «στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών».

Ερωτηθείσα τι θα πράξει με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, είπε πως «ήδη υπάρχουν δρόμοι που κατασκευάζονται», για να σημειώσει πως «υπάρχει κάποιο πρόβλημα, λόγω των κατασκευαστικών».

Είπε πως θεωρεί πως όταν και εφόσον τελειώσει μέρος του περιμετρικού, δηλαδή ο δρόμος Ιπποκράτους - Τσερίου προς το ΓΣΠ, «θα είμαστε σε καλύτερη πορεία ως Δήμος Λακατάμιας».

Επίσης, ανέφερε, υπάρχουν οδικές αρτηρίες στη Λακατάμια, που είναι σε ανακατασκευή και σίγουρα η επέκταση του περιμετρικού θα δώσει μια ανάσα στο Δήμο.

Ευχαρίστησε, τέλος, τον κόσμο που την τίμησε με την ψήφο του.

Ζήτησε συνάντηση με Ολγκίν, είπε μετά την ανακήρυξή του ο Δήμαρχος Μόρφου

Σε δηλώσεις μετά την ανακήρυξη του, ο κ. Χατζηαβραάμ ευχαρίστησε τους Μορφίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. «Ενωμένοι προχωρήσαμε στην προηγούμενη θητεία και ενωμένοι θα προχωρήσουμε και σε αυτή», σημείωσε.

Θεωρώ, είπε, ότι είμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο, η οποία θα μας δώσει μια πιθανή λύση στο Κυπριακό με την ευχή ότι θα επιστρέψουμε όλοι στις πατρογονικές εστίες.

«Ο Δήμος Μόρφου είναι έτοιμος να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την διαδικασία, έχει ζητήσει και μια συνάντηση με την κ. Ολγκίν, αναμένεται η συνάντηση μας με την κ. Ολγκίν μόλις επιστρέψει, και θα έχουμε να ανακοινώσουμε και καλύτερα πράγματα απ΄εδώ και πέρα», πρόσθεσε.

Είπε ότι κατά τη συνάντηση με την κ. Ολγκίν «θα ζητήσουμε ενημέρωση και δεύτερον θα ζητήσουμε να γίνει δραστική διαδικασία για επανέναρξη των συνομιλιών ώστε να φθάσουμε σε επιθυμητή λύση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου που υπάρχει».

Ο κ. Χατζηαβραάμ ανέφερε τέλος, ότι η δραστηριότητα του Δήμου θα συνεχίσει στον βαθμό που μπορεί να γίνει κι επιτρεπόμενων των κονδυλιών που δίνει το κράτος.

Να κρατήσουμε την Κυθραία στην καρδιά μας, λέει ο Μ. Ζαμπακίδης

Η Κυθρέα μας εδώ και πενήντα χρόνια είναι μακριά μας με αλλοιωμένο το πρόσωπο ζητά από εμάς να την κρατήσουμε στην καρδιά μας και να αγωνιστούμε για την επιστροφή με όλες μας τις δυνάμεις, δήλωσε ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Μάριος Ζαμπακίδης μετά την ανακήρυξη του στο Συνεδριακό Κέντρο.

Επισήμανε την ανάγκη «να φέρουμε τα παιδιά μας κοντά της, να την γνωρίσουν, να την αγαπήσουν όπως την αγαπήσαμε εμείς που την ζήσαμε».

Ευχαρίστησε τέλος, όσους συνδημότες του τον στήριξαν για να εκλεγεί όπως και για την «ικανοποιητική» προσέλευση στις κάλπες που έδωσαν, σημείωσε, το μήνυμα ότι δεν ξεγράφουμε την Κυθραία.

Από 1η Ιουλίου δεν περισσεύει κανείς, λέει ο Δήμαρχος Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου

Από την 1η Ιουλίου δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια, ώστε να δημιουργήσουμε αυτό που οραματιστήκαμε εξ αρχής, δήλωσε την Τρίτη ο Δήμαρχος Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου, Σταύρος Χατζηγιάννης, ο οποίος ευχαρίστησε τους δημότες για τη στήριξη.

Σε δηλώσεις του, μετά από τη τελετή της Ανακήρυξης Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, ο κ. Χατζηγιάννης έκανε λόγο για ένα Δήμο «πρότυπο» που θα αγκαλιάζει όλα τα διαμερίσματα τους Δήμου Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου, που πλέον αποτελείται από το Δάλι, τα Λύμπια, το Πέρα Χωρίο, τη Νήσου, την Ποταμιά και την Αλάμπρα.

Όπως είπε, έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα, το οποίο αγκαλιάζει όλους τους Δημότες, εκφράζοντας την ελπίδα ότι με τη βοήθεια του κόσμου και του νέου Δημοτικού Συμβούλιου θα μπορέσουν σιγά σιγά να υλοποιήσουν ό,τι έχουν υποσχεθεί τόσο σε έργα ανάπτυξης, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των δημοτών.

«Θέλω να πιστεύω», είπε, «ότι με τη βοήθεια του κόσμου και του νέου Δημοτικού Συμβούλιου θα μπορέσουμε σιγά σιγά να υλοποιήσουμε ότι έχουμε υποσχεθεί τόσο σε έργα ανάπτυξης, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των δημοτών, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών στο Δήμο Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου».

Πρώτος στόχος η μεταρρύθμιση της ΤΑ, λέει ο νέος δήμαρχος Στροβόλου

Η εφαρμογή της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ο πρώτος στόχος, δήλωσε την Τρίτη ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Στροβόλου, Σταύρος Σταυρινίδης, κατά την προσέλευσή του στο Συνεδριακό Κέντρο όπου έγινε η επίσημη ανακήρυξη των νέων μελών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της επαρχίας Λευκωσίας. Σημείωσε ότι έμφαση θα δοθεί και στην καθαριότητα και στην ολοκλήρωση έργων για μείωση του κυκλοφοριακού ζητήματος.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την πρώτη του προτεραιότητα ως ο νέος Δήμαρχος Στροβόλου, ο κ. Σταυρινίδης είπε ότι «ο πρώτος μου στόχος είναι να εφαρμοστεί η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όπως γνωρίζετε από την 1η Ιουλίου εφαρμόζεται η νέα νομοθεσία γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι άμεσα να προχωρήσουμε με τη μεταρρύθμιση».

Πρόσθεσε ότι επίσης σημαντικό «είναι να υλοποιήσουμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα που θέσαμε ενώπιον του λαού και είμαστε δεσμευμένοι να το εφαρμόσουμε». Επεσήμανε ακόμη ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε αναφερθεί εκτενώς στο θέμα της καθαριότητας του Στροβόλου, σημειώνοντας ότι θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και θα γίνουν ενέργειες έτσι ώστε να μπορέσει η δημοτική μηχανή να τα εφαρμόσει και να υπάρξει βελτίωση της καθαριότητας.

Το άλλο σημαντικό, συνέχισε ο κ. Σταυρινίδης, είναι το έργο της Τσερίου, προσθέτοντας ότι «πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να μπορέσουμε να το χειριστούμε γιατί οι προκλήσεις είναι πάρα πολλές και θα υπάρξουν προβλήματα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μειώσουμε την οποιαδήποτε ταλαιπωρία πιθανόν να προκύψει». Πρόσθεσε ότι από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων του θα συγκαλέσει σύσκεψη μαζί με τα αρμόδια Υπουργεία και την Αστυνομία για τη ρύθμιση του κυκλοφοριακού.

Υπέδειξε ακόμη ότι ένα άλλο έργο που είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι η ανάπλαση και ο εξωραϊσμός του παλιού πυρήνα Στροβόλου σημειώνοντας ότι «εκκρεμεί ένα ποσό, το οποίο αφορά ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και πρέπει να γίνουν τέτοιες ενέργειες, έτσι ώστε να μην χαθεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ».

Κληθείς να σχολιάσει εάν αναμένονται ρυθμίσεις για το κυκλοφοριακό ζήτημα που παρατηρείται στον Στρόβολο, ο κ. Σταυρινίδης είπε ότι «δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για το κυκλοφοριακό». Δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ζήτημα, το οποίο εξαρτάται η δημοτική αρχή και από το κεντρικό κράτος – κυρίως- υποδεικνύοντας ότι «είναι πολεοδομικά αυτά τα έργα».

Υπογράμμισε ότι πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν τα έργα που εκκρεμούν αυτή τη στιγμή και έφερε ως παράδειγμα την κατασκευή της λεωφόρου Αλεξανδρουπόλεως «το γνωστό Γεφύρι της Άρτας», σημειώνοντας ότι θα βελτιώσει πάρα πολύ το κυκλοφοριακό, όπως επίσης και η Τσερίου, η Σταυρού και η Ιφιγενείας. «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν από πλευράς δημοτικής αρχής για να προωθήσουμε αυτά τα έργα που έχουν μείνει στάσιμα», κατέληξε ο νέος Δήμαρχος Στροβόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση