ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αννίτα: Ο ΔΗΣΥ βγαίνει νικητής, ενωμένος, δυνατός

Δείτε βίντεο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βγαίνει νικητής από αυτή την αναμέτρηση, δήλωσε το βράδυ της Κυριακής η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, αναφερόμενη στα ποσοστά που εξασφαλίζει ο ΔΗΣΥ στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε δηλώσεις της γύρω στις 21.45, η κ. Δημητρίου, η οποία πλαισιωνόταν από μέλη της ηγεσίας του κόμματος, και υποστηρικτές, ευχαρίστησε τους πολίτες που «τίμησαν» το κόμμα «με την εμπιστοσύνη τους, παρόλες τις δυσκολίες ή τις αρνητικές προβλέψεις, καθώς βεβαίως, και τις χιλιάδες τα στελέχη και φίλους που συνέβαλαν με όλες τους δυνάμεις σε ένα θετικό αποτέλεσμα», όπως είπε.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βγαίνει από αυτή την αναμέτρηση νικητής, ενωμένος και δυνατός και παραμένει πρωταγωνιστής στα πολιτικά δρώμενα του τόπου», πρόσθεσε η κ. Δημητρίου.

Προσωπικά, ανέφερε, λαμβάνει «το σαφές μήνυμα που μας έδωσαν οι πολίτες: να προχωρήσουμε στην ανανέωση του κόμματος και του πολιτικού συστήματος».

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι δεν θα επιτρέψει να υπάρξει κανένα πισωγύρισμα, από αυτή την αποστολή. «Έχουμε ευθύνη, έχουμε χρέος να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική στους πολίτες και στον τόπο μας», είπε.

Η κ. Δημητρίου χαιρέτισε μετά την ομιλία της τους υποστηρικτές του κόμματος που μαζεύτηκαν στο οίκημα του ΔΗΣΥ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, παρόλες τις δυσκολίες ή αρνητικές προβλέψεις. Καθώς και τις χιλιάδες στελέχη και φίλους, που συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βγαίνει από αυτή την αναμέτρηση νικητής, ενωμένος και δυνατός και παραμένει πρωταγωνιστής στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

Προσωπικά λαμβάνω το σαφές μήνυμα που μας έδωσαν οι πολίτες. Να προχωρήσουμε στην ανανέωση του κόμματος και του πολιτικού συστήματος.

Και δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κανένα πισωγύρισμα από αυτή την αποστολή.

Έχουμε ευθύνη, έχουμε χρέος, να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική στους πολίτες και στον τόπο μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση