ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιωρκάτζης: Με σκληρή δουλειά ο ΕΟΑ Λευκωσίας θα πετύχει

ΚΥΠΕ

Με σκληρή δουλειά ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λευκωσίας θα πετύχει, δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του ΕΟΑ Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Αρχικά, ο κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε όλους τους πολίτες της επαρχίας Λευκωσίας για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στον ίδιο και στις προτάσεις που παρουσίασε κατά την προεκλογική περίοδο με το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτιστα την οικογένειά μου, που με άντεξε όλη αυτή την περίοδο, τους συνεργάτες μου σε αυτήν την προεκλογική προσπάθεια, αλλά και όλους τους συνεργάτες κατά τη διάρκεια των 12,5 αυτών ετών στον Δήμο Λευκωσίας και στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας», πρόσθεσε.

Εν συνεχεία, ο κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε τις πολιτικές δυνάμεις που τον στήριξαν, τον ανθυποψήφιό του, Ανδρέα Ασσιώτη, καθώς και τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες.

«Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα η δημιουργία του νέου Επαρχιακού Οργανισμού δεν θα είναι εύκολη», τόνισε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «με σκληρή δουλειά, με διεκδίκηση, με σύνθεση απόψεων στο πολιτικό σώμα, δηλαδή στο Συμβούλιο του Οργανισμού, ο Οργανισμός θα πετύχει και θα οικοδομήσουμε έναν Επαρχιακό Οργανισμό δίπλα στον πολίτη, που θα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, γρήγορα, έγκαιρα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για να μπορεί να εξυπηρετεί την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά – ακόμη πιο σημαντικά – να μπορεί να διεκδικεί για τους πολίτες της επαρχίας Λευκωσίας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση