ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καρογιάν: To αποτέλεσμα δεν είναι το προσδοκώμενο

Η ΔΗ.ΠΑ. δεν ανήκε ποτέ στις πολιτικές δυνάμεις που αρέσκονται να ωραιοποιούν ή να εξωραΐζουν τις καταστάσεις, είπε ο κ. Καρογιάν

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η ΔΗ.ΠΑ. δεν ανήκε ποτέ στις πολιτικές δυνάμεις που αρέσκονται να ωραιοποιούν ή να εξωραΐζουν τις καταστάσεις, τo αποτέλεσμα δεν είναι το προσδοκώμενο, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Η ΔΗ.ΠΑ. δεν ανήκε ποτέ στις πολιτικές δυνάμεις που αρέσκονται να ωραιοποιούν ή να εξωραΐζουν τις καταστάσεις.

To αποτέλεσμα δεν είναι το προσδοκώμενο.

Παρά το γεγονός ότι συγκρινόμενα με τα ποσοστά των προηγούμενων Ευρωεκλογών, οι απώλειες της ΔΗΠΑ είναι σχετικά μικρότερες με άλλα παραδοσιακά κόμματα, το σημαντικότερο γεγονός παραμένει ότι στο σύνολο το κομματικό σύστημα, αποδοκιμάστηκε από τους πολίτες.

Ελπίζω ότι το σύνολο του πολιτικού συστήματος θα αντλήσει διδάγματα και θα βγάλει τα ανάλογα συμπεράσματά.

Από εμάς εξαρτάται να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του λαού μας, που σήμερα μας έστειλε αυτό το ηχηρό μήνυμα.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι οι άγονες αντιπαραθέσεις και οι ανούσιοι ανταγωνισμοί, μόνο σε αδιέξοδο και απαξίωση μπορούν να οδηγήσουν.

Τουλάχιστον η ΔΗΠΑ έχει τη συνείδηση της ήσυχη, ακριβώς γιατί ουδέποτε εφησύχασε ούτε αποσιώπησε τις αιτίες που σήμερα οδηγούν στην αποδοκιμασία του κομματικού συστήματος και των πρακτικών του.

Ευχαριστώ θερμά όσους μας ψήφισαν για την εμπιστοσύνη τους και την αγωνιστικότητά τους, ιδιαίτερα σ’ αυτό το δύσκολο πολιτικό και εκλογικό περιβάλλον.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους υποψήφιους της παράταξης μας, τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον όμορφο αγώνα που διεξήγαγαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση