ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικολαϊδης: Ο Γ. Αρμεύτης επιδιώκει να αλλάξει τη δημόσια συζήτηση

Η ανακοίνωση του Νίκου Νικολαϊδη

ΚΥΠΕ

Ο υποψήφιος για τη δημαρχία Λεμεσού Γιάννης Αρμεύτης επιδιώκει να αλλάξει τη δημόσια συζήτηση καθώς «αποκαλύπτεται το φλερτ του με τα συμφέροντα και βλέπει τους πολίτες να του γυρίζουν την πλάτη, επιβεβαιώνοντας το ρητό φωνάζει ο κλέφτης», αναφέρει το εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Νικολαϊδη.

Απαντώντας σε ανακοίνωση του κ.Αρμεύτη σε σχέση με το θέμα της μονάδας Διαχείρισης και Επεξεργασίας Αποβλήτων, στον χώρο του πρώην σκυβαλότοπου Φασούλας, το επιτελείο Νικολαϊδη αναφέρει ότι δόθηκαν «καθαρές εξηγήσεις» για την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να ανανεώσει τη συμφωνία με την εταιρεία που διαχειρίζεται τη μονάδα.

«Είναι κρίμα που στις εναπομείνασες 15 μέρες, αντί να συζητούνται τα μεγάλα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τους δημότες, αντί ο ίδιος (ο κ. Αρμεύτης) να δώσει πειστικές εξηγήσεις για τις δικές του σκιές, οι δημότες της Λεμεσού παρακολουθούν ένα πανικόβλητο υποψήφιο να συκοφαντεί», προσθέτει η ανακοίνωση και κάνει αναφορά σε ζητήματα που, όπως λέει, «αποδεικνύουν ότι ο κ. Αρμεύτης δεν διστάζει να θυσιάζει τα συμφέροντα της Λεμεσού για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και τα οργανωμένα συμφέροντα που εκπροσωπεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση