ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Νικόλας προκαλεί σε τηλεοπτικό debate τον Χρίστο Χρίστου

Σε τηλεμαχία καλεί τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ o Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Δελτίο Τύπου

Με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος προκαλεί τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου σε ένα τηλεοπτικό debate εφ’ όλης της ύλης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, το ΕΛΑΜ προτείνει, ως λύση για το μεταναστευτικό, να δοθούν διαβατήρια και ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους μετανάστες, προσθέτοντας ότι αν ο Χρίστου πιστεύει ότι έχουν διαστρεβλωθεί οι θέσεις τους, ας έρθει να τις ξεκαθαρίσει, σε ένα debate.

Ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια και τις θέσεις όλων μας, ας πάψουν να κρύβονται, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου.

Αυτούσια η ανακοίωνση:

Ο λαός είδε με τα μάτια του και άκουσε με τ’ αυτιά του τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου να προτείνει, ως λύση για το μεταναστευτικό, να δοθούν διαβατήρια και ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους μετανάστες.

Τώρα που αποκαλύψαμε τι επικίνδυνα πράγματα έχουν προτείνει, η μόνη απάντηση του ΕΛΑΜ είναι ότι έχουν, δήθεν, διαστρεβλωθεί οι θέσεις τους.

Προκαλώ λοιπόν τον κύριο Χρίστου σε ένα τηλεοπτικό debate εφ’ όλης της ύλης.

Αν πιστεύει ότι έχουν διαστρεβλωθεί οι θέσεις τους, ας έρθει να τις ξεκαθαρίσει, σε ένα debate για το μεταναστευτικό, τις θέσεις των κομμάτων μας στην οικονομία, το Κυπριακό και όποιο άλλο θέμα επιθυμεί ο ίδιος.

Ο διάλογος συνιστά βασικό θεμέλιο της δημοκρατίας. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια και τις θέσεις όλων μας. Ας πάψουν να κρύβονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση