ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έστησε πάρτι στην πλατεία Ελευθερίας ο Φειδίας (βίντεο-φωτογραφίες)

«Βαρεθήκαμε τους, σήμερα στείλαμε το μήνυμα, ελπίζω να αλλάξει κάτι στον πολιτικό χώρο της Κύπρου», είπε ο Φειδίας Παναγιώτου απευθυνόμενος στο πλήθος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με ένα κάλεσμα στο Tik-Tok, μόλις λίγη ώρα μετά τα αποτελέσματα των exit polls, ο Φειδίας Παναγιώτου κατάφερε να μαζέψει πλήθος κόσμου στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας, για να γιορτάσει την εκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στο σημείο βρίσκονται συγγενικά πρόσωπα του Φειδία, ο Χριστόφορος Τορναρίτης και αρκετά νεαρά άτομα που στήριξαν την υποψηφιότητα του 24χρονου YouTuber.

«Δεν είναι μόνο στην Κύπρο που γράφουμε ιστορία, είναι παγκοσμίως», δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο Φειδίας Παναγιώτου, μιλώντας σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας όπου μαζεύτηκαν πολλοί υποστηρικτές του για να πανηγυρίσουν την εκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μιλώντας στον κόσμο, ο κ. Παναγιώτου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «έχω μια μεγάλη ευθύνη και δεν είναι εντελώς μόνος μου που το κατάφερα αυτό. Δούλεψαν πάρα πολλά άτομα για αυτό», ανέφερε.

Ευχαρίστησε όσους όλοι συνέβαλαν στην εκλογή του, λέγοντας ότι «αυτό το πράμα είναι μια μεγάλη ελπίδα».

«Δεν είναι μόνο στην Κύπρο που γράφουμε ιστορία, είναι παγκοσμίως» είπε ο κ. Παναγιώτου, προσθέτοντας: «Φτάνει να είμαστε τελευταίοι και να αντιγράφουμε τους άλλους. Πρέπει να πρωτοπορήσουμε και εμείς».

 

Βίντεο και φωτογραφίες 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση